Et suyu çıkaracağmız kemiklerin içine 1/4 kg parça eti koyun ve pişirin Et suyunu süzgeçten geçirip, süzün Parça eti fındık iriliğinde doğrayın Başka bir kapta iki yemek kaşığı unla yağı pembeleştirmeden kavurun
Etleri ve suyu katın Çorba kaynarken limonlu bir terbiye hazırlayıp çorbaya katın Servis yapmadan önce çorbanın üzerine üzerine kırmızı biberli yağı gezdirin
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.