Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çanağı, milföy

Milföy Çanağı

Eski 06-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Milföy Çanağı




Süre 50 dk Kaç Kişilik 5 Yöntem


5 Adet milföy hamuru
Yarım kilo koyun kuşbaşı
2 Adet soğan
3 Adet domates
1 Su bardağı haşlanmış bezelye
100 gr margarin

Hazırlanışı
  • Yemeklik olarak doğranmış soğanı 100 gr margarinde kavurun
  • Ardından eti ilave edin
  • Suyunu çektirin ve rendelenmiş domatesi ilave ederek pişirin
  • Etler suyunu çektikten sonra bezelyeleri ekleyin
  • 5 Adet ısıya dayanıklı kaseye pişen içi paylaştırın
  • Kaselerin üzerine milföy hamurunu kapatıp, 200 dereceli fırında üzeri kızarana dek pişirin
  • Pişen hamurları servis tabağına ters çevirdikten sonra sıcak olarak servis yapın


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.