ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Milföy Çanağı (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=133378)

Prof. Dr. Sinsi 06-22-2012 01:29 AM

Milföy Çanağı
 

Süre 50 dk. Kaç Kişilik 5 Yöntem


5 Adet milföy hamuru
Yarım kilo koyun kuşbaşı
2 Adet soğan
3 Adet domates
1 Su bardağı haşlanmış bezelye
100 gr margarin

Hazırlanışı
  • Yemeklik olarak doğranmış soğanı 100 gr margarinde kavurun.
  • Ardından eti ilave edin.
  • Suyunu çektirin ve rendelenmiş domatesi ilave ederek pişirin.
  • Etler suyunu çektikten sonra bezelyeleri ekleyin.
  • 5 Adet ısıya dayanıklı kaseye pişen içi paylaştırın.
  • Kaselerin üzerine milföy hamurunu kapatıp, 200 dereceli fırında üzeri kızarana dek pişirin.
  • Pişen hamurları servis tabağına ters çevirdikten sonra sıcak olarak servis yapın.



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.