Kadayıfları elimiz büyüklüğünde parçalara ayırın Arasına bir yemek kaşığı dövülmüş ceviz konup kenarları kapatılarak sıkı bir şekilde sarılıp kenara bırakılır
Tencereye beş bardak su, beş bardak toz şeker konarak ocağa konur Kaynamaya başlayan şurup 2-25 dk daha kaynatılır Limon suyu sıkılıp ocak kapatılır Diğer taraftan kızartma tavamıza yeterince yağı koyup kızdırmaya başlayın
Çukurca bir kapta 10 yumurtayı iyice çırptıktan sonra sarılı olan kadayıfları yumurtaya bulayarak tavada iyice kızartın
Kızaran dolmalar tavadan alıp soğumuş şurubun üzerine dökün Dolmalar bitene kadar kızaran dolmaları şuruba, şurup içindeki dolmaları da servis tabağına alın Daha sonra soğumaya bırakınAfiyet olsun
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.