![]() |
Tabu Oyunu |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
![]() Tabu Oyunuarkadaşlar oyun çok zevkli, fakat seri oynanması gerekıyor ![]() ![]() ![]() oyun şu: aklınızdan tuttuğunuz bir kelimeyi burada bir alttakine anlatmaya ve o alttakilerde bilmeye çalışıcak ![]() ![]() ![]() ![]() hani bilgisayarda bulunur hem görmeye hemde konuşmaya yarar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
speed
|
![]() webcammi? hani her insanın mutlaka başına gelir mutlaka ![]() ![]() çok mutlu olursn adrenalin salgılanır ya ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
angelesdream
|
![]() senın cevabın doğruydu speed ![]() şimdi ben soruyorum bilin bakalım!! reklamlarda warya yenen birşey ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
90burcu
|
![]() arkadaşlarr sadece oyunda küçük bi düzeltme yapmam gerek ![]() ![]() ![]() oyunun kuralında üsttekine denio ama alltakine anlatılıo o yüzden düzeltiorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
. |
![]() |
![]() |
#6 |
angelesdream
|
![]() .tmm burcucum sağol ![]() cevabın doğru speed ![]() ![]() hani onu sadece kızlar giyerde erkeklerde kızarlar ebns asna gıyme demedimmi diye:)) nedir buu |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
90burcu
|
![]() mini etek mi:) şeker gibi ama daha yapışkan ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
speed
|
sakız galiba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
angelesdream
|
![]() top olmasın sakın (bu arad hemen çıkmak zorunda kaldım kusura bakma ama forumdayım ok) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
angelesdream
|
![]() (sağol) soruyorum: hani darwının ewrım teorısınde biz ondlardan türemişiz falan ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
ctn_86
|
![]() maymun hani birileriyle konuşmamıza yarar ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
angelesdream
|
![]() cep telefonu ![]() hanıkızlar takar güzel daha güzel olmak için ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|