![]() |
Tabu Oyunu
arkadaşlar oyun çok zevkli, fakat seri oynanması gerekıyor. "tabu" kelime anlamı olarak yasak demektır.bu yüzden anlatacağınıuz kelimeyi hiç bir şekilde hiç bir yerde kullanmayacaksınız.öylee hemen pes etmekte yok :)
oyun şu: aklınızdan tuttuğunuz bir kelimeyi burada bir alttakine anlatmaya ve o alttakilerde bilmeye çalışıcak.hepsi bu işte.hadi kolay gelsin .başlıyorum. hani bilgisayarda bulunur hem görmeye hemde konuşmaya yarar.fotoğrafta çekebilir. nedir bu:)) (çok kolya bakın:) |
webcammi?
hani her insanın mutlaka başına gelir mutlaka.. çok mutlu olursn adrenalin salgılanır ya... |
senın cevabın doğruydu speed.ben de söyliyim hemen: aşk
şimdi ben soruyorum bilin bakalım!! reklamlarda warya yenen birşey.çıtır çıtır:)) hatta bir yarışma programının sponsoru. nedir bu? kolay gelsın |
ruffles.. ben soruyorum ben içerm ama zararlıdr herkes sevmez onu?
|
arkadaşlarr sadece oyunda küçük bi düzeltme yapmam gerek...
oyunun kuralında üsttekine denio ama alltakine anlatılıo o yüzden düzeltiorum... |
.
tmm burcucum sağol.
cevabın doğru speed. sıra benım cevabımda. sigara değilmi:)) hani onu sadece kızlar giyerde erkeklerde kızarlar ebns asna gıyme demedimmi diye:)) nedir buu |
mini etek mi:)
şeker gibi ama daha yapışkan.çiğneriz.şişirir balon patlatırız.ağzımıza yüzümüze bulaşır.:):) |
bingoo:)) sakızzz
|
sakız galiba...erkekler peşinden koşar yuvarlaktır ama yakaladıklarnda tekrar bırakırlar..
|
top olmasın sakın (bu arad hemen çıkmak zorunda kaldım kusura bakma ama forumdayım ok)
|
doğru sor bakalım(no problem..)
|
(sağol) soruyorum: hani darwının ewrım teorısınde biz ondlardan türemişiz falan. bi sürü çeşitleri oluyor bunları.böyle uzuun kuyrukları war ağaçlarda yaşarlar falan işte.hadı bılın :)
|
maymun
hani birileriyle konuşmamıza yarar.önceden çok da gelişmiş değildi falat iyice küçüldü ve ceplere bile girdi... |
cep telefonu.
hanıkızlar takar güzel daha güzel olmak için. renk renk çeşit çeşittir. 4 harfli. |
tokaaaa :):):):)
hani defterle kardeştir...renkli renkli olur...yazı yazılır... |