Anne Tripleri ve Üyelerimiz.... |
|
|
#1 |
|
doctor88
|
Anne Tripleri ve Üyelerimiz....-------------------------------------------------------------------------------- Anne: Bu saclar ne lavobada ![]() yosun: Yav dökülüyo iste ben ne yapayim? Anne: Birazcik daha cipsss ![]() yosun: Yaa anne yine sigara icmeme bagladin ya bu konuyu da helal olsun sana ![]() Anne: Bana "cahilsin" imasinda bulunuyosun sanirim! Gece sen uyurken kesicem o saclarini ![]() bak söylemedi deme!!Anne-Süslenip püslenip disari cikmaya hazirlanirken anneye fikri sorulur ctn86:nasi olmusum annecimmm? Anne:palyaco gibi! moral bozuk bi sekilde disari çikilir ![]() ![]() Anne: 17 yasina geldin hala odani toplamiyorsun? burcu: Ama o benim odam! Seni ne irgaliyo yaw Anne : Olabilir! O oda bu evde diil mi? Anne :toplama sen hicbiyeri ![]() ![]() elleme sakin ben toplarim arkandan![]() bu evde hizmetçiyim ben zaten![]() ![]() köle sebastianim ben![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() !!!! burcu: hönk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doktor:ya anne elleme şu odama ya bırak benim eşyalarım dağınık klasın benim bıraktığım gibi Anne: daha dun altina ediyodun,bugün beni beğenmiyosun öylemii Anne: Oglum yemek hazirladim Nereye? gözyası: Hep kapiyi actigimda hazir oluyo zaten Anne: Hala konusuyo dökücem simdi kafandan asagi tencereyi ![]() ![]() Anne: evladim nereye_? gözyası: disari nereye olcak ![]() ? Anne: dur gitmeden once marketten ekmek, yogurt birde bana sigara al gel ![]() ![]() gözyası:ya anne baska isin yokmu senin ? sen al gel![]() ala ala![]() Anne: bak ne diyorsam onu yap evladim ![]() simdi geliyor terlik ama ![]() ![]() gözyası:amman bee gec kaldim bee anneeeee ![]() ![]() Anne: bana neee 40 yilin basi birsey istedik ![]() ![]() gözyası:anne ya sen herzaman istiyorsun bunu ![]() ![]() Anne: hadi bak hala bana kelime turetmeye calisiyor ![]() yurruuu marketten sana dediklerimi al gel![]() gözyası:ammannn beee ![]() ![]() tamamm tammammm![]() (kisa bir aradan sonra erol eve gelir ![]() annesinin istediklerini birakmak icin ![]() )gözyası:anne ben geldim ![]() al hadi sunlarida ben gidiyorum![]() Anne: gidisin olurda dönüsün olmaz insaallaahhh ![]() ![]() amin![]() ![]() gözyası:allam annemi dusman mi annayamadim ya ![]() hadi eyvallah ben gittim![]() Anne: git gitt cehennemin dibine git (sonradan pişman olur ama söylemiştir bikere )Anne: sabahın korunden gece yarılarına kadar dısarlarılarda sürtüyorsun!yeter artık gitmiyorsun hic bi yere otur evinde!! sawman: anne ya duyanda gercekten evi otel yaptıgımı sanıcak 11 de cıkıp 8 gibi geliyorum iste!? Anne: sus sus bir de cevap verme bana!dun gece sabaha karsı dÖndÜn! sawman: ama anne dun gece konserdeydim Anne: hani 8 de evdeydin ben anlamam konser monser sawman:istisna o bi kere Anne: herseye bahanen ver zaten senin mateannesiyle kavga etmiştir (anne salondadir ve mate odasındadır ) ve disari çikilip arkadaslarla bulusulacaktir: mate: anneeeeee tisörtüm nerde? Anne: ![]() ![]() orda![]() ![]() mate: orasi neresi yaw? Anne: ![]() ![]() orda iste![]() ![]() her zaman nerde duruyorsa orda![]() ![]() mate: her zaman dolapta duruyordu ama simdi yok?! Anne: ![]() ![]() ![]() o zaman surdadir![]() ![]() mate: anneee bak deli etme nerde oldugunu adam gibi söyliyeceksen söyle,söylemiyeceksende ben bütün evi darmadagin edip bulurum tisörtü?!!! Anne: ![]() ![]() geberme emi allahin cezasi,hizmetçin mi var senin,kendin topla o zaman! mate (nasil yaaa)??!!!fesupanallah!!!ya sabir arkadaşlar biyerden alıntıdır ama bikaç değişiklik yaptım ve bizim üyelrle eşleştirdim ismini istemeyn olursa bana özel msj atsın değiştiriym |
|
|
|