![]() |
Anne Tripleri ve Üyelerimiz....
--------------------------------------------------------------------------------
Anne: Bu saclar ne lavobada.. yosun: Yav dökülüyo iste ben ne yapayim? Anne: Birazcik daha cipsss.. yosun: Yaa anne yine sigara icmeme bagladin ya bu konuyu da helal olsun sana.. Anne: Bana "cahilsin" imasinda bulunuyosun sanirim! Gece sen uyurken kesicem o saclarini.. bak söylemedi deme!! Anne-Süslenip püslenip disari cikmaya hazirlanirken anneye fikri sorulur ctn86:nasi olmusum annecimmm? Anne:palyaco gibi! moral bozuk bi sekilde disari çikilir.. Anne: 17 yasina geldin hala odani toplamiyorsun? burcu: Ama o benim odam! Seni ne irgaliyo yaw Anne : Olabilir! O oda bu evde diil mi? Anne :toplama sen hicbiyeri...elleme sakin.ben toplarim arkandan.. bu evde hizmetçiyim ben zaten...köle sebastianim ben...........!!!! burcu: hönk..... doktor:ya anne elleme şu odama ya bırak benim eşyalarım dağınık klasın benim bıraktığım gibi Anne: daha dun altina ediyodun,bugün beni beğenmiyosun öylemii Anne: Oglum yemek hazirladim. Nereye? gözyası: Hep kapiyi actigimda hazir oluyo zaten. Anne: Hala konusuyo dökücem simdi kafandan asagi tencereyi.. Anne: evladim nereye_? gözyası: disari nereye olcak..? Anne: dur gitmeden once marketten ekmek, yogurt birde bana sigara al gel... gözyası:ya anne baska isin yokmu senin ? sen al gel.. ala ala.. Anne: bak ne diyorsam onu yap evladim.. simdi geliyor terlik ama ... gözyası:amman bee gec kaldim bee anneeeee... Anne: bana neee 40 yilin basi birsey istedik... gözyası:anne ya sen herzaman istiyorsun bunu ... Anne: hadi bak hala bana kelime turetmeye calisiyor.. yurruuu marketten sana dediklerimi al gel.. gözyası:ammannn beee... tamamm tammammm.. (kisa bir aradan sonra erol eve gelir.. annesinin istediklerini birakmak icin .. ) gözyası:anne ben geldim .. al hadi sunlarida ben gidiyorum.. Anne: gidisin olurda dönüsün olmaz insaallaahhh ... amin... gözyası:allam annemi dusman mi annayamadim ya..hadi eyvallah ben gittim.. Anne: git gitt cehennemin dibine git.(sonradan pişman olur ama söylemiştir bikere ) Anne: sabahın korunden gece yarılarına kadar dısarlarılarda sürtüyorsun!yeter artık gitmiyorsun hic bi yere otur evinde!! sawman: anne ya duyanda gercekten evi otel yaptıgımı sanıcak 11 de cıkıp 8 gibi geliyorum iste!? Anne: sus sus bir de cevap verme bana!dun gece sabaha karsı dÖndÜn! sawman: ama anne dun gece konserdeydim Anne: hani 8 de evdeydin ben anlamam konser monser sawman:istisna o bi kere Anne: herseye bahanen ver zaten senin mateannesiyle kavga etmiştir (anne salondadir ve mate odasındadır ) ve disari çikilip arkadaslarla bulusulacaktir: mate: anneeeeee tisörtüm nerde? Anne:...orda... mate: orasi neresi yaw? Anne:...orda iste...her zaman nerde duruyorsa orda... mate: her zaman dolapta duruyordu ama simdi yok?! Anne:....o zaman surdadir... mate: anneee bak deli etme nerde oldugunu adam gibi söyliyeceksen söyle,söylemiyeceksende ben bütün evi darmadagin edip bulurum tisörtü?!!! Anne:. ...geberme emi allahin cezasi,hizmetçin mi var senin,kendin topla o zaman! mate (nasil yaaa)??!!!fesupanallah!!!ya sabir arkadaşlar biyerden alıntıdır ama bikaç değişiklik yaptım ve bizim üyelrle eşleştirdim ismini istemeyn olursa bana özel msj atsın değiştiriym |
güzel olmuş teşekkürlerr:))))
|
:)) saol doctor güzel olmuş yaf
|
sizde saolun...
|
~~haehhe:)) guzeL yapmISSın xD eLine saqLık~~
|
komik olmuş:)) eline sağlık doctıor
|
:):):) güzelmiş...ya annem palyaço gibi olmuşsun dese ne derdim acaba...:D:D:D
|