Ordan,Burdan,Şurdan |
|
|
#1 |
|
90burcu
|
Ordan,Burdan,ŞurdanBakkalda: - Ee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tuvalet kağıdı varmı acaba?+ Yoh ![]() ![]() ![]() Zımpara kağıdı var olurmuUçuş malzemecisinde: - Abi paraşüt hatalı falan çıkmaz dimi + Garantili abicim Açılmazsa geri getir değiştiririzBilgisayarcı da: - "Audijy 2" (audigy2) fiyatı soracaktım + Anlamadım beyfendi - "Audijy" Ses kartı+ Haa ondan yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kueyk (*****) 4 kanal var- Ee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bi arkadaşlara danışsanız+ Beyfendi "harici 2" ses kartı soruyo varmı - "Harici" değil hanfendi "audijy" (yaşanmıştır) Kasapta: - 1 kg tavuk Göğüs olsun+ Tamam ama fazla ümitlenmeyin, bizim tavukların göğsü küçük olur (yaşanmıştır) - hönkk Kırtasiyede : - Silgi alacaktım ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yumuşak olsun+ Sizden yumuşak değil ama idare edin (yaşanmıştır) Korsan cd'cide: - Abi photoshop varmı sende + Yok abi daha yeni filmler gelmedi - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korsan cd'cide: - Schindlerin listesi varmı acaba + Abi tüm film liste burda işte - Herhangi bir yerde: - Abi işler nasıl + Çok iyi, bu günlerde bayaa iş yapıyoz - Oh oh sevindim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sorması ayıp ne iş yapıyodun sen+ Cenaze hizmetleri Oto galeride: - Abi en az benzin yakan araç hangisi + El arabası (yaşanmıştır) Bilgisayar oyunu satıcısında: - Abi oyun alacaktım + Tabi, orjinalmi yoksa korsanmı istiyonuz - Korsan olsun abi + Zaten orjinal yok (yaşanmıştır) Ürün firmasıyla telefon görüşmesinde: - Alo + Buyrun havlet packart (yazıldığı gibi okuyor ürünfirmasının sekreteri) Bakkalda: - Abi tuzruhu varmı + Tuz var, canını çıkartırsan tuzruhu olarak kullanırsın - Kasap: - Tavuk schnitzel varmı + Bizim tavuklar Türk ![]() ![]() ![]() ![]() Yok maalesefBalıkçı: - Süs balığı varmı abi + Yoh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alabalık var![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok güzel ölü taklidi yapıyo ama![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Duvara asarsan süs niyetinede kullanabilirsinKurutemizlemecide: - Abi 3 çizgi yapmışsın pantolona + Korkma parasını almicam, benden olsun Tekstil firmasında: - Buyrun + Tişört alacaktım, siz perakende mi yoksa "toptan mı" satış yapıyonuz - "Toptan satış" yapıyoruz beyfendi + Tek "top" senmisin yoksa başka varmı |
|
|
|
#3 |
|
angelesdream
|
Korsan cd'cide: - Abi photoshop varmı sende + Yok abi daha yeni filmler gelmedi - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çok komıkler yaa:) sağol burcu |
|
|
|
#4 |
|
yosun_26
|
Oto galeride: - Abi en az benzin yakan araç hangisi + El arabası (yaşanmıştır) süpper yaaa :))) |
|
|
|