![]() |
Ordan,Burdan,Şurdan
Bakkalda:
- Ee........ Tuvalet kağıdı varmı acaba? + Yoh.... Zımpara kağıdı var olurmu Uçuş malzemecisinde: - Abi paraşüt hatalı falan çıkmaz dimi + Garantili abicim. Açılmazsa geri getir değiştiririz Bilgisayarcı da: - "Audijy 2" (audigy2) fiyatı soracaktım + Anlamadım beyfendi - "Audijy". Ses kartı + Haa ondan yok....... Kueyk (*****) 4 kanal var - Ee...... bi arkadaşlara danışsanız + Beyfendi "harici 2" ses kartı soruyo varmı - "Harici" değil hanfendi "audijy" (yaşanmıştır) Kasapta: - 1 kg tavuk. Göğüs olsun + Tamam ama fazla ümitlenmeyin, bizim tavukların göğsü küçük olur (yaşanmıştır) - hönkk Kırtasiyede : - Silgi alacaktım ben....... Yumuşak olsun + Sizden yumuşak değil ama idare edin (yaşanmıştır) Korsan cd'cide: - Abi photoshop varmı sende + Yok abi daha yeni filmler gelmedi - ............. Korsan cd'cide: - Schindlerin listesi varmı acaba + Abi tüm film liste burda işte - Herhangi bir yerde: - Abi işler nasıl + Çok iyi, bu günlerde bayaa iş yapıyoz - Oh oh sevindim........... Sorması ayıp ne iş yapıyodun sen + Cenaze hizmetleri Oto galeride: - Abi en az benzin yakan araç hangisi + El arabası (yaşanmıştır) Bilgisayar oyunu satıcısında: - Abi oyun alacaktım + Tabi, orjinalmi yoksa korsanmı istiyonuz - Korsan olsun abi + Zaten orjinal yok (yaşanmıştır) Ürün firmasıyla telefon görüşmesinde: - Alo + Buyrun havlet packart (yazıldığı gibi okuyor ürünfirmasının sekreteri) Bakkalda: - Abi tuzruhu varmı + Tuz var, canını çıkartırsan tuzruhu olarak kullanırsın - Kasap: - Tavuk schnitzel varmı + Bizim tavuklar Türk. .....Yok maalesef Balıkçı: - Süs balığı varmı abi + Yoh......... Alabalık var......... Çok güzel ölü taklidi yapıyo ama.......... Duvara asarsan süs niyetinede kullanabilirsin Kurutemizlemecide: - Abi 3 çizgi yapmışsın pantolona + Korkma parasını almicam, benden olsun Tekstil firmasında: - Buyrun + Tişört alacaktım, siz perakende mi yoksa "toptan mı" satış yapıyonuz - "Toptan satış" yapıyoruz beyfendi + Tek "top" senmisin yoksa başka varmı |
eline sağlık burcu güzel olmuş..
|
Korsan cd'cide:
- Abi photoshop varmı sende + Yok abi daha yeni filmler gelmedi - ............. çok komıkler yaa:) sağol burcu |
Oto galeride:
- Abi en az benzin yakan araç hangisi + El arabası (yaşanmıştır) süpper yaaa :))) |
Emegİne SaĞlik KardeŞİm..
|
Çok GÜzeldİ...tŞklr
|