Kopya Yöntemleri |
|
|
#1 |
|
mate
|
Kopya YöntemleriArkadaşlar sanırım hepinizin kopya maceraları vardır
![]() Haydi nasıl kopya çektiğimizi kopya anılarımızı anlatalım ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#2 |
|
virüs
|
ben anlatmayayım isterseniz daha dün yakalandım:( biraz abartmışım sanırım hem defteri hem kitabı açıp ilk ve umarım son olur |
|
|
|
#3 |
|
ctn_86
|
kopya maceraları deyince aklıma ilk kopyam gelio ![]() ![]() ortaokulda güzel konuşma ve yazmadersinin sınavındaydı![]() ![]() ![]() çok özenmiştim kopya çekeceğim diye![]() ![]() neyse kitabı açtım yazdım ama surat ifademi tahmin edebiliorum :):):) neyse sınavdan çıktım cvplara bi bakayım dedim![]() ![]() acemilik işte hep yanlış şeyleri yazmışım![]() ![]() böölece kitaptan bakıpta yanlış yazan ilk benim herhalde![]() ![]() bide cümleleri hiç değiştirmden olduğu gibi yazmıştım :)
|
|
|
|
#5 |
|
J_TERRY
|
yinede en güzeli teknolojı bırısı onceden sınavı bıtırır dısarda soruların cvp bakar sana msj atar sen de 100 alırsın
|
#6 |
|
90burcu
|
telefona yazıoruz sonra çok rahatça çekioruz olmadı mı kağıtlara yazarız bazı derslerde de arkamdaki arkımla soruları paylaşırız ve kağıt-defter-kitapdan buluruz soruların cevabını ööle yaparız ama nedense arkamdaki kız hep başka şeylerin cevabını yazar![]() ![]() yazılıya girmeden önce de hep "![]() ![]() doğru yap şu sorulrı" derim![]() ![]() :)
|
|
|
|
#7 |
|
J_TERRY
|
sınıfın arkasına haı iplı pet bardaklara bağlarsın ses gelırya o tesısatı cekersın en arkadakıler onun onundekılerıde gosterırı |
|
Cevap : Kopya Yöntemleri |
|
|
#8 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Kopya Yöntemleriben eteğimin altına koyyom :D:D:D |
|
Cevap : Kopya Yöntemleri |
|
|
#9 |
|
*KeDi KeSeN*
|
Cevap : Kopya YöntemleriEğer Sınıf Adına Çok Önemli bir Sınavsa sınav sırasın da iyi ROL YAPABİLEN bi ark 2-3 olmadı 4-5 dakkalıgına bayılır tabe oluşan kargaşada da ::DD |
|
|
|