![]() |
Kopya Yöntemleri
Arkadaşlar sanırım hepinizin kopya maceraları vardır. Haydi nasıl kopya çektiğimizi kopya anılarımızı anlatalım... |
ben anlatmayayım isterseniz
daha dün yakalandım:( biraz abartmışım sanırım hem defteri hem kitabı açıp ilk ve umarım son olur |
kopya maceraları deyince aklıma ilk kopyam gelio...ortaokulda güzel konuşma ve yazmadersinin sınavındaydı....çok özenmiştim kopya çekeceğim diye...neyse kitabı açtım yazdım ama surat ifademi tahmin edebiliorum :):):) neyse sınavdan çıktım cvplara bi bakayım dedim...acemilik işte hep yanlış şeyleri yazmışım...böölece kitaptan bakıpta yanlış yazan ilk benim herhalde...bide cümleleri hiç değiştirmden olduğu gibi yazmıştım :)
|
Ben avuç içne yazardım kopyaları
|
yinede en güzeli teknolojı
bırısı onceden sınavı bıtırır dısarda soruların cvp bakar sana msj atar sen de 100 alırsın |
telefona yazıoruz sonra çok rahatça çekioruz.olmadı mı kağıtlara yazarız .bazı derslerde de arkamdaki arkımla soruları paylaşırız ve kağıt-defter-kitapdan buluruz soruların cevabını ööle yaparız.ama nedense arkamdaki kız hep başka şeylerin cevabını yazar...yazılıya girmeden önce de hep "... doğru yap şu sorulrı" derim...:)
|
sınıfın arkasına haı iplı pet bardaklara bağlarsın ses gelırya o tesısatı cekersın
en arkadakıler onun onundekılerıde gosterırı |
Cevap : Kopya Yöntemleri
ben eteğimin altına koyyom :D:D:D
|
Cevap : Kopya Yöntemleri
Eğer Sınıf Adına Çok Önemli bir Sınavsa
sınav sırasın da iyi ROL YAPABİLEN bi ark 2-3 olmadı 4-5 dakkalıgına bayılır tabe oluşan kargaşada da ::DD |