![]() |
3 Özel Yetenekten Hangisi!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
tatia27
|
![]() 3 Özel Yetenekten Hangisi!!!Farzedin ki siz böyle otururken otururken gökten inen bişey size geliyor ve size 3 özel yetenekten birini vereceğini söylüyor ![]() ![]() ![]() Bunlar da: 1-) Tam Görünmezlik: Üzerinizdeki kıyafetler ve elinizde tuttuğunuz her objeyle beraber görünmez olmak, buna duvarlardan geçmek de dahil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2-) Akıl Okuma: O anda görüş alanınızda bulunan insanların sadece sizin hakkınızda gerçekte ne düşündüğünü öğrenebilme yeteneği ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3-) Superfax: Dünya üzerinde herhangi bir insan evladı sizin hakkınızda birşeyler söylemeye başladığı anda bu konuşmayı yazılı olarak basan bir fax makinası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() siz hangisini seçerdiniz??
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ctn_86
|
![]() 2-) Akıl Okuma: O anda görüş alanınızda bulunan insanların sadece sizin hakkınızda gerçekte ne düşündüğünü öğrenebilme yeteneği ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben şahsen bunu seçerdim galiba ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
puslu
|
![]() Bana görünmezlik uyar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
yosun_26
|
![]() kesinlikle 1 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
virüs
|
![]() tatia bana bir torpil geçsen şöyle düz hesap üçünü birden alsam olmaz mı? :) paylaşım için teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
asyaland
|
![]() 2_3 moral bozucu olabilir insanların bizim hakkımızda söylediklerini zaten bii şekilde duyuyoruz (insanların ağzı torba değilki)görünmez olmak daha iiyii bu secenekler arasında hiç değilse ucaklara ücretsiz binerdik :))))) paylasım için tesekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
angelesdream
|
![]() görünmezlil: hmm çekici ve kulağa hoş geliyor doğrusu ![]() ![]() akıl okuma:yalan makinesinin benim elimde olanı gibi bişey ![]() ![]() süperfax'a gelince: bunu kesinlikle istemezdim ![]() ![]() ![]() ![]() sağol tatia ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
mate
|
![]() aslında üçünüde istemem ama eğer birini seçeceksem illa kesinlikle 1 ![]() ![]() 2 ve 3 gerçekten çok acı verip çok yorabilir insanı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ßence ßu oLasıkLarın 3^üde SAkınCaLı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|