ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Serbest Forum (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=151)
-   -   3 Özel Yetenekten Hangisi!!! (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=12555)

tatia27 03-30-2007 10:10 PM

3 Özel Yetenekten Hangisi!!!

Farzedin ki siz böyle otururken otururken gökten inen bişey size geliyor ve size 3 özel yetenekten birini vereceğini söylüyor...

Bunlar da:

1-) Tam Görünmezlik: Üzerinizdeki kıyafetler ve elinizde tuttuğunuz her objeyle beraber görünmez olmak, buna duvarlardan geçmek de dahil. Ayrıca mesela size yoldan geçen biri ya da otobüs falan çarpınca da içinizden geçiyor, kapı, kilit dayanmıyor size... Ayrıca bi takım objeleri de ortamdan yürütebiliyorsunuz. Görünmez haldeyken birşeylere dokunabiliyorsunuz... Quake2 deki "noclip" komutunun uçamayanını düşünün...

2-) Akıl Okuma: O anda görüş alanınızda bulunan insanların sadece sizin hakkınızda gerçekte ne düşündüğünü öğrenebilme yeteneği... Yani kız arkadaşınızın mesela, size söylediği ile düşündüğü farklı olabilir... Bunu hemen anlıyorsunuz. Ama o kişinin görüş alanınızda bulunması gerekiyor...

3-) Superfax: Dünya üzerinde herhangi bir insan evladı sizin hakkınızda birşeyler söylemeye başladığı anda bu konuşmayı yazılı olarak basan bir fax makinası... Ayrıca yer, zaman ve kişi belirterek yapıyor bunu... Arkanızdan konuşulacak her haltın çıktısını almak hoş bişey olsa gerek...

siz hangisini seçerdiniz??

ctn_86 03-30-2007 10:12 PM

2-) Akıl Okuma: O anda görüş alanınızda bulunan insanların sadece sizin hakkınızda gerçekte ne düşündüğünü öğrenebilme yeteneği... Yani kız arkadaşınızın mesela, size söylediği ile düşündüğü farklı olabilir... Bunu hemen anlıyorsunuz. Ama o kişinin görüş alanınızda bulunması gerekiyor...

ben şahsen bunu seçerdim galiba...

speed 03-30-2007 10:19 PM

akıl okuma tabiki...

puslu 03-30-2007 11:07 PM

Bana görünmezlik uyar.Akıl okuma çok acı verebilir.süperfax da. sevdiklerimiz bir yolunu bulur zaten bize ulaşmak için ulaşamasada kalbiyle ulaşır. güzel paylaşım olmuş teşekkürler tatia.

doctor88 03-30-2007 11:09 PM

2-3 aynı zaten sayılır...1 olsun be..

tatia27 03-30-2007 11:43 PM

ben görünmez olmayı şuan öle çok isterdimki yapacak çok işim var

Gözyaşı 03-30-2007 11:48 PM

Benim için farketmez 2.3 iyi olurdu

yosun_26 03-31-2007 10:10 AM

kesinlikle 1. madde heryere rahat rahat girer çıkarım böylece arkadaşlarımın yanına gidip birbire bir ağızlarından duyarım hakkımdaki düşüncelerinii ;)

İSİMSİZ KARANLIK 03-31-2007 10:22 AM

Alıntı:

yosun_26 tafarından gönderildi (Mesaj 78326)
kesinlikle 1. madde heryere rahat rahat girer çıkarım böylece arkadaşlarımın yanına gidip birbire bir ağızlarından duyarım hakkımdaki düşüncelerinii ;)

Güzel :)

Ben görünmezliği alayım, görünmezlikle yapacak çok işim var...

virüs 03-31-2007 10:53 AM

tatia bana bir torpil geçsen şöyle düz hesap üçünü birden alsam olmaz mı? :)

paylaşım için teşekkürler.

asyaland 03-31-2007 12:52 PM

2_3 moral bozucu olabilir insanların bizim hakkımızda söylediklerini zaten bii şekilde duyuyoruz (insanların ağzı torba değilki)görünmez olmak daha iiyii bu secenekler arasında hiç değilse ucaklara ücretsiz binerdik :)))))
paylasım için tesekkürler...

angelesdream 03-31-2007 01:13 PM

görünmezlil: hmm çekici ve kulağa hoş geliyor doğrusu..evet elimde olsa mutlaka bunu seçerdim (aslında aç gözlüyüm hepsini isterdim ya:))
akıl okuma:yalan makinesinin benim elimde olanı gibi bişey.. ilginç:)
süperfax'a gelince: bunu kesinlikle istemezdim.kağıtlarla yeterınce uğraşıyorum.hem zaten akıl okuyabılmekle pek bır farkta goremedım hani aralarında..

sağol tatia.güzel bir sunumdu..

mate 03-31-2007 05:32 PM

aslında üçünüde istemem ama eğer birini seçeceksem illa kesinlikle 1. yi seçerdim.
2 ve 3 gerçekten çok acı verip çok yorabilir insanı...

RaHaTSiZ 03-31-2007 07:08 PM

~~ßence ßu oLasıkLarın 3^üde SAkınCaLı. GörünmezSiniz diYElim Dünya için ßüyük ßi tehdit oLuşturduğunuzu kimse inkar edemez. Diğer 2 seçeneğin aynı oLdukLarı konusunda herkes hemfikir Zaten. ßu 2 seçenekte o nasıl düşünüyor, su nasıl düşünüyor, ßu arkadaşım ßenim hakkımda ßöyle düşünüyor, ßabam ßeni sevmiyormuş daha Yüzlerce olasılık...ßu müthiş ßi paranoyaya dönüşürdü ve sonucu = %100 ölüm...Yani 3 seçenekTe insanı hayatınDan edecek Kadar kötü ßirer heDiye. Tatia ßöyle kötü hediyeLeri payLaşmaya Çalıştığın için kınıyorum Seni xD Kötü kıSs..lol~~

brave83 03-31-2007 09:25 PM

2-) Akıl Okuma seçerdim tabi ki

teşekkürler