Keşli Erişte |
|
|
#1 |
|
Şengül Şirin
|
Keşli ErişteKeşli Erişte 2 kişilik Malzeme: 150 gram erişte 80 gram keş peyniri 50 gram tereyağ taze çekilmiş karabiber 1 kahve fincanı çekilmiş ceviz içi Tarifi Erişteleri kaynar suyun içinde diri kalacak şekilde haşlayın Tereyağ'ı tavada eritip haşlanıp süzülmüş erişteleri soteleyin Rendelenmiş keş peyniri ve karabiber ekleyip tatlandırdıktan sonra ocaktan alın Ceviz içini ilave edin Harmanlayıp sıcak servis yapın
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz
En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır |
|
|
|