![]() |
Tevkifat Yapılmaması Talep Dilekçesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Tevkifat Yapılmaması Talep DilekçesiT ![]() ![]() SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşağıda (x) işaretiyle belirtilen nedenden dolayı, sattığım ürün bedelinden %1 oranında tevkifat yapılmaması için, Tevkifat Muafiyet Belgesi almak istiyorum ![]() Gerekli işlemin yapılmasını arz ederim ![]() İmza : Tarih : T ![]() ![]() Adı-soyadı : Doğum tarihi : Doğum yeri : Baba adı : Ana adı : Adres : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1- Kurumunuza prim borcum yoktur ![]() 2- Kurumunuza olan prim borçlarımı taksitle ödeme taahhüdünde bulundum ![]() 3- 18 yaşını doldurmadım ![]() 4- Uygulama tarihinde 58/60 yaşını doldurduğumdan Kurumunuza sigortalı kaydımı yaptırmadım ![]() 5- …………………………………… ![]() ![]() 6- Emekli Sandığına tabi olarak çalışmaktayım ![]() 7- SSK’lı olarak çalışmaktayım ![]() EK: 1 adet Nüfus Cüzdan Fot ![]()
![]() |
|