Evlenme İkramiyesi |
|
|
#1 |
|
Şengül Şirin
|
Evlenme İkramiyesiT C![]() SOSYAL GÜVENLiK KURUMU BASKANLIĞI Kamu Görevlileri Emeklilik islemleri Daire Baskanlığına ANKARA SAYI : B 07 1 EMS 0 10 02 01 / / 200![]() ![]() ![]() KONU : 5434 sayılı Kanununa göre dul-yetim aylığı almakta iken tarihindeevlenmis bulunmaktayım Evlilik birliğim kurulmadan önce ve evlilik birliğim esnasında T C Emekli Sandığı ile ilgili bir görevde çalısıp çalısmadığım, hakkındaki beyanım asağıda (X) isareti ile gösterilmis olup, aksi sabit olduğu takdirde bundan doğacak mali ve cezai sorumluluğa katlanmayı kabul ediyorum![]() 5434 Sayılı Kanunun 90 maddesi gereğince evlenme ikramiyesi verilebilmesi için gerekliislemin yapılmasını arz ederim ![]() ![]() ![]() /![]() ![]() /200![]() Adı Soyadı imza EKLER : 1 Evlenerek gittiği haneden Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Nüfus Müdürlüklerinden) 1 Tanıtım Kartı 1 Sağlık Karnesi T C Kimlik No :Emekli Sicil No : ADRES : BEYAN : ( ) 1- 5434 sayılı Kanuna tabi herhangi bir görevde çalısmadım ve çalısmıyorum ![]() 2- 5434 sayılı Kanuna tabi olarak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sicil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() isyerinde çalıstım, çalısıyorum ![]() __________________________________________________ ____________________________ Durumunuza uygun ( ) bosluğa ( X ) isareti koyunuz ![]() Çalısıyorsanız kurum ve isyeri ile kurum sicil numaranızı ilgili bosluğa kaydediniz ![]() __________________________________________________ ____________________________ NOT : Sağlık karnenizinde dilekçe ile iadesi gerekmektedir
|
|