![]() |
Kimlik Araştırma |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Kimlik AraştırmaT ![]() ![]() Emekli Sandığı Genel Müdürlüğü (Devredilen) KİMLİK ARAŞTIRMA BELGESİ EMEKLİ VEYA ÖLENİN Adı Soyadı T ![]() ![]() ![]() Emeklilik Sicil No ![]() Son Çalıştığı Kurum Ölüm Tarihi E Ş İ N İ N Adı Soyadı Emekli, dul ve yetim aylığı alıyorsa Kurumu, Sicil No ![]() Çalışıyorsa Kurumu Ev Adresi Ç O C U K L A R I N I N Adı Soyadı Cinsiyeti Doğum Tarihi Öğr ![]() Olup olm ![]() durumuMedeni Çalışıyorsa Kurumu Emekli Dul-Yetim Aylığı Alıyorsa Kur ![]() ![]() Malûl Ol ![]() ![]() E ( ) H ( ) Ev adresi A N N E S İ N İ N Adı Soyadı Emekli, dul ve yetim aylığı alıyorsa Kurumu, Sicil No ![]() Çalışıyorsa Kurumu Ev Adresi B A B A S I N I N Adı Soyadı Emekli, dul ve yetim aylığı alıyorsa Kurumu, Sicil No ![]() Çalışıyorsa Kurumu Ev Adresi DİKKAT : Bildirimde bulunan kişilerden aylık bağlanmış olanların emeklilikle ilgili göreve girmeleri, evlenmeleri,öğrenci iseler öğrenciliklerinin sona ermesi halinde bu durumlarının kesinleştiği tarihten itibaren en geç bir ay içinde Sandığa bildirmeleri zorunludur ![]() ![]() Yukarıda bulunan bölümlerin çizgi çekilmeden, boşluk bırakılmadan yazı ile doldurulması zorunludur ![]() BEYANDA BULUNANIN Adı : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soyadı : İMZA KİMLİK ARAŞTIRMA BELGESİNİN KULLANIMINA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR Bu form T ![]() ![]() tespitinde kullanılır ![]() Anasının-Babasının Ölü olan ana, baba için bu bölümlerde ölü oldukları yazı ile belirtilecektir ![]() Soyadı, Adı Bu bölümler doldurulurken, varsa değiştirilmiş soyadları ve adlar da yazılır ![]() Doğum Tarihi Doğum tarihleri yazılırken, tashihler varsa yazılır ![]() ay ve günleri de belirtilir ![]() Emekli, Dul ve Yetim Aylığı Alıyorsa Kurumu Bu sütuna; aile fertleri emekli, dul veya yetim aylığı alıyorsa, aldıkları kurumun adı ve işlem gördüğü dosya numarası yazılır ![]() Öğrenim Durumu Evli olmayan çocuklardan, öğrenci olanların devam ettikleri okulun derecesi yazılır, erkek öğrencilerden 18-25 yaş arasında olanların öğrenim belgesi eklenecektir ![]() Çalışıyorsa Kurumu (Çalışıyor ise hangi sosyal güvenlik kurumuna(SSK, Emekli Sandığı,Bağkurv ![]() ![]() Sorumluluk Bu beyanname gerçeğe uygun olarak doldurulacak ve sorulara doğru cevap verilecektir ![]() Aksi sabit olursa haksız olarak alınan aylık ve diğer ödemeler masrafları ile birlikte ilgililerdentahsil edilecek ve haklarında 5434 Sayılı Kanunun 128 ![]() ![]() NOT : Bütün sütunlara yazı ile cevap verilmesi gerekmektedir ![]() ya da boş bırakılmaması gerekmektedir ![]()
![]() |
|