Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ekonomi / İktisat / İşletme

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
araştırma, kimlik

Kimlik Araştırma

Eski 10-14-2010   #1
Şengül Şirin

Kimlik Araştırma

TC SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI
Emekli Sandığı Genel Müdürlüğü (Devredilen)

KİMLİK ARAŞTIRMA BELGESİ

EMEKLİ VEYA ÖLENİN

Adı Soyadı TCKimlik No
Emeklilik Sicil No

Son Çalıştığı Kurum Ölüm Tarihi

E Ş İ N İ N

Adı Soyadı Emekli, dul ve yetim aylığı

alıyorsa Kurumu, Sicil No

Çalışıyorsa Kurumu Ev Adresi

Ç O C U K L A R I N I N

Adı Soyadı Cinsiyeti Doğum
Tarihi

Öğr
Olup
olm

durumuMedeni
Çalışıyorsa
Kurumu

Emekli Dul-Yetim
Aylığı Alıyorsa
Kurve Sicil No

Malûl
OlOlm

E ( )
H ( )

Ev adresi

A N N E S İ N İ N

B A B A S I N I N

DİKKAT : Bildirimde bulunan kişilerden aylık bağlanmış olanların emeklilikle ilgili göreve girmeleri, evlenmeleri,öğrenci iseler öğrenciliklerinin sona ermesi halinde bu durumlarının kesinleştiği tarihten itibaren en geç bir ay içinde Sandığa bildirmeleri zorunludur Bildirilmemesi halinde yersiz ödenen aylıklar diğerlerinin aylıklarından kesilecektir
Yukarıda bulunan bölümlerin çizgi çekilmeden, boşluk bırakılmadan yazı ile doldurulması zorunludur

BEYANDA BULUNANIN
Adı : // 200
Soyadı : İMZA

KİMLİK ARAŞTIRMA BELGESİNİN KULLANIMINA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR

Bu form TC Emekli Sandığı Genel Müdürlüğünce ödeme yapılacak olanların kimliklerinin
tespitinde kullanılır

Anasının-Babasının
Ölü olan ana, baba için bu bölümlerde ölü oldukları yazı ile belirtilecektir
Soyadı, Adı

Bu bölümler doldurulurken, varsa değiştirilmiş soyadları ve adlar da yazılır
Doğum Tarihi

Doğum tarihleri yazılırken, tashihler varsa yazılır Nüfus cüzdanında ay ve günü olanların
ay ve günleri de belirtilir

Emekli, Dul ve Yetim Aylığı Alıyorsa Kurumu
Bu sütuna; aile fertleri emekli, dul veya yetim aylığı alıyorsa, aldıkları kurumun adı ve işlem
gördüğü dosya numarası yazılır (Almıyor ise yazı ile almıyorum yazılacak)

Öğrenim Durumu

Evli olmayan çocuklardan, öğrenci olanların devam ettikleri okulun derecesi yazılır, erkek
öğrencilerden 18-25 yaş arasında olanların öğrenim belgesi eklenecektir
Çalışıyorsa Kurumu (Çalışıyor ise hangi sosyal güvenlik kurumuna(SSK, Emekli Sandığı,Bağkurvb) tabi çalıştığını ve işyerinin isminin yazılması)

Sorumluluk

Bu beyanname gerçeğe uygun olarak doldurulacak ve sorulara doğru cevap verilecektir
Aksi sabit olursa haksız olarak alınan aylık ve diğer ödemeler masrafları ile birlikte ilgililerdentahsil edilecek ve haklarında 5434 Sayılı Kanunun 128 Maddesi gereğince işlem yapılacaktır

NOT : Bütün sütunlara yazı ile cevap verilmesi gerekmektedir(Alanların çizgi ile geçilmemesi
ya da boş bırakılmaması gerekmektedir)

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com