![]() |
Hindili Kabak Graten |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Hindili Kabak GratenHindili Kabak Graten 4 kişilik Malzeme: 2 adet kabak 100 gram hindi eti 1/2 adet soğan 1 diş sarımsak 1 adet sivri biber 1 çorba kaşığı kaşar peyniri 1,5 çorba kaşığı tereyağ 1/2 çay kaşığı Tuz 1 çay bardağı süt 1 tatlı kaşığı un 1 adet havuç 4 su bardağı su Tarifi Kabakları dikey ortadan ikiye kestikten sonra içlerini bir kaşıkla çıkartın ![]() ![]() ![]() ![]() Tuzunu ayarlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öneri: Beşamelinizin daha sarı bir renge sahip olmasını istiyorsanız, içerisine yumurta sarısı ekleyip karıştırınız ![]()
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|