Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Üniversiteler & Kampüsler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bölümü, çalışma, ekonomisi, endüstri, ilişkileri, puanları or, üniversitelerin

Üniversitelerin Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Puanları/

Eski 09-19-2010   #1
Şengül Şirin

Üniversitelerin Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Puanları/

Üniversitelerin Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Puanları

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümü hakkında aşağıda verilen puanlar 2009 daki verilerden yararlanarak 2010 sınav sistemine göre çevrilmiş taban puanlarıdırÇalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri seçecek öğrenciler bu verilere bakarak daha geniş bilgiye sahip olabilirlerAncak Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümü hakkında en sağlıklı bilgileri ÖSYM tarafından yayınlanacak Tercih Kılavuzu’nu bekleyerek bulabilirsiniz

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü 2010 Taban Puanları

Üniversite Fakülte Program Açıklama Taban Puan

ANKARA ÜNİVERSİTESİ Siyasal Bilgiler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
432231

MARMARA ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
397078

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
396553

GAZİ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
392644

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
390332

MARMARA ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri (İkinci Öğretim) 384589

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
382868

GAZİ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri (İkinci Öğretim) 381792

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
375594

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
374880

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri (İkinci Öğretim) 371248

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
367458

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri (İkinci Öğretim) 358637

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
357838

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
355930

MUĞLA ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
354542

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
352656

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri (İkinci Öğretim) 350605

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
350211

ZONGULDAK KARAELMAS ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
344602

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri (İkinci Öğretim) 343281

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ Biga İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
342455

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri (İkinci Öğretim) 342336

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
341927

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
336863

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com