|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bölümü, çalışma, ekonomisi, endüstri, ilişkileri, puanları or, üniversitelerin |
![]() |
Üniversitelerin Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Puanları/ |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Üniversitelerin Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Puanları/Üniversitelerin Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Puanları Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümü hakkında aşağıda verilen puanlar 2009 daki verilerden yararlanarak 2010 sınav sistemine göre çevrilmiş taban puanlarıdır ![]() ![]() ![]() Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü 2010 Taban Puanları Üniversite Fakülte Program Açıklama Taban Puan ANKARA ÜNİVERSİTESİ Siyasal Bilgiler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri 432 ![]() MARMARA ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri 397 ![]() İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri 396 ![]() GAZİ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri 392 ![]() DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri 390 ![]() MARMARA ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri (İkinci Öğretim) 384 ![]() ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri 382 ![]() GAZİ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri (İkinci Öğretim) 381 ![]() ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri 375 ![]() KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri 374 ![]() DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri (İkinci Öğretim) 371 ![]() SAKARYA ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri 367 ![]() ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri (İkinci Öğretim) 358 ![]() PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri 357 ![]() TRAKYA ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri 355 ![]() MUĞLA ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri 354 ![]() KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri 352 ![]() KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri (İkinci Öğretim) 350 ![]() SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri 350 ![]() ZONGULDAK KARAELMAS ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri 344 ![]() TRAKYA ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri (İkinci Öğretim) 343 ![]() ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ Biga İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri 342 ![]() PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri (İkinci Öğretim) 342 ![]() ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri 341 ![]() CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri 336 ![]()
![]() |
|