ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Üniversiteler & Kampüsler (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=260)
-   -   Üniversitelerin Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Puanları/ (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=111408)

Şengül Şirin 09-19-2010 10:39 PM

Üniversitelerin Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Puanları/

Üniversitelerin Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Puanları

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümü hakkında aşağıda verilen puanlar 2009 daki verilerden yararlanarak 2010 sınav sistemine göre çevrilmiş taban puanlarıdır.Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri seçecek öğrenciler bu verilere bakarak daha geniş bilgiye sahip olabilirler.Ancak Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümü hakkında en sağlıklı bilgileri ÖSYM tarafından yayınlanacak Tercih Kılavuzu’nu bekleyerek bulabilirsiniz.

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü 2010 Taban Puanları

Üniversite Fakülte Program Açıklama Taban Puan

ANKARA ÜNİVERSİTESİ Siyasal Bilgiler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
432.231

MARMARA ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
397.078

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
396.553

GAZİ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
392.644

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
390.332

MARMARA ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri (İkinci Öğretim) 384.589

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
382.868

GAZİ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri (İkinci Öğretim) 381.792

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
375.594

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
374.880

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri (İkinci Öğretim) 371.248

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
367.458

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri (İkinci Öğretim) 358.637

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
357.838

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
355.930

MUĞLA ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
354.542

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
352.656

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri (İkinci Öğretim) 350.605

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
350.211

ZONGULDAK KARAELMAS ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
344.602

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri (İkinci Öğretim) 343.281

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ Biga İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
342.455

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri (İkinci Öğretim) 342.336

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
341.927

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
336.863