![]() |
Üniversitelerin Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Puanları/
Üniversitelerin Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Puanları Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümü hakkında aşağıda verilen puanlar 2009 daki verilerden yararlanarak 2010 sınav sistemine göre çevrilmiş taban puanlarıdır.Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri seçecek öğrenciler bu verilere bakarak daha geniş bilgiye sahip olabilirler.Ancak Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümü hakkında en sağlıklı bilgileri ÖSYM tarafından yayınlanacak Tercih Kılavuzu’nu bekleyerek bulabilirsiniz. Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü 2010 Taban Puanları Üniversite Fakülte Program Açıklama Taban Puan ANKARA ÜNİVERSİTESİ Siyasal Bilgiler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri 432.231 MARMARA ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri 397.078 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri 396.553 GAZİ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri 392.644 DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri 390.332 MARMARA ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri (İkinci Öğretim) 384.589 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri 382.868 GAZİ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri (İkinci Öğretim) 381.792 ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri 375.594 KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri 374.880 DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri (İkinci Öğretim) 371.248 SAKARYA ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri 367.458 ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri (İkinci Öğretim) 358.637 PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri 357.838 TRAKYA ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri 355.930 MUĞLA ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri 354.542 KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri 352.656 KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri (İkinci Öğretim) 350.605 SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri 350.211 ZONGULDAK KARAELMAS ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri 344.602 TRAKYA ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri (İkinci Öğretim) 343.281 ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ Biga İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri 342.455 PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri (İkinci Öğretim) 342.336 ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri 341.927 CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri 336.863 |