|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çıkan, dilencilik, duyunca, kadir, miktarını, paranın, yapan, yiğit’in, üzerinden, şaşıracakınız |
![]() |
Dilencilik Yapan Kadir Yiğit’in üzerinden çıkan Paranın Miktarını Duyunca çok şaşıracakınız... |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Dilencilik Yapan Kadir Yiğit’in üzerinden çıkan Paranın Miktarını Duyunca çok şaşıracakınız...Dilenciden çıkan paraya bak! ![]() Dilencilik yapan Kadir Yiğit’in üzerinden çıkan paranın miktarını duyunca çok şaşıracakınız ![]() ![]() ![]() Avcıların Namık Kemal Caddesi üzerine “Allah rızası için” yazısı asarak dilencilik yapan Kadir Yiğit'in üzerinden 14 bin 400 Türk Lirası 2 ![]() ![]() Avcılar Belediyesi Zabıta ekiplerinin dilencilere yönelik düzenlediği operasyonda üzerine “Allah Rızası için” yazılı bir afiş asarak dilenen birini yakaladı ![]() Üzeri aranan dilenciden 20 bin liralık döviz ve TL ![]() ![]() ![]() ![]() Dilenciden çıkan paraları şaşkın bakışlarla sayan zabıtalar, “Bugüne kadar yakaladığımız dilenciler arasında ilk kez böyle bir manzara ile karşılaştık ![]() ![]() ![]() İMAM HATİPLİ ÇIKTI İmam Hatip Mezunu 42 yaşındaki Kadir Yiğit’in Çorum Güçenovacığı nüfusuna kayıtlı olduğu tespit edilirken üzerinden, Allah rızası ve Muhammet (S ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VATAN
![]() |
![]() |
Cevap : Dilencilik Yapan Kadir Yiğit’in üzerinden çıkan Paranın Miktarını Duyunca çok şaşıracakınız... |
![]() |
![]() |
#2 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Dilencilik Yapan Kadir Yiğit’in üzerinden çıkan Paranın Miktarını Duyunca çok şaşıracakınız...Askerden önceydi arkadaşlarla dolaşırken bir dilenci kadına denk gelmiştim,cebimde sadece yol parasını bırakarak tüm paramı ona vermiştim,biraz daha dolaştıktan sonra dolmuşa doğru giderken o dilenen kadını lokantada yemek yerken gördüm o gün bu gündür dilenciye bir daha para vermedim ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Dilencilik Yapan Kadir Yiğit’in üzerinden çıkan Paranın Miktarını Duyunca çok şaşıracakınız... |
![]() |
![]() |
#3 |
seyito
|
![]() Cevap : Dilencilik Yapan Kadir Yiğit’in üzerinden çıkan Paranın Miktarını Duyunca çok şaşıracakınız...Evet yaaa bende vermiştim öle dilenciye para hemde çocuktu hatta çocuğa biraz sitem ettim senin annen baban nerde die oda bana babam hasta annemde çalışmıyor gibisine bişeyler anlattı bende inandım tam otobüse binecekken artık annesimi bilmiorum ağacın arkasından çıka geldi verdiğim parayı aldı çocukta orda hemen başka birisine yöneldi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
ysnkrks
|
![]() Cevap : Dilencilik Yapan Kadir Yiğit’in üzerinden çıkan Paranın Miktarını Duyunca çok şaşıracakınız...Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Sünger Bob
|
![]() Cevap : Dilencilik Yapan Kadir Yiğit’in üzerinden çıkan Paranın Miktarını Duyunca çok şaşıracakınız...vay anasını |
![]() |
![]() |
|