Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çıkan, dilencilik, duyunca, kadir, miktarını, paranın, yapan, yiğit’in, üzerinden, şaşıracakınız

Dilencilik Yapan Kadir Yiğit’in üzerinden çıkan Paranın Miktarını Duyunca çok şaşıracakınız...

Eski 07-07-2010   #1
Şengül Şirin
icon109

Dilencilik Yapan Kadir Yiğit’in üzerinden çıkan Paranın Miktarını Duyunca çok şaşıracakınız...

Dilenciden çıkan paraya bak!

Dilencilik yapan Kadir Yiğit’in üzerinden çıkan paranın miktarını duyunca çok şaşıracakınız

Avcıların Namık Kemal Caddesi üzerine “Allah rızası için” yazısı asarak dilencilik yapan Kadir Yiğit'in üzerinden 14 bin 400 Türk Lirası 2280 Euro olmak üzere toplam 20 bin lira para çıktı

Avcılar Belediyesi Zabıta ekiplerinin dilencilere yönelik düzenlediği operasyonda üzerine “Allah Rızası için” yazılı bir afiş asarak dilenen birini yakaladı

Üzeri aranan dilenciden 20 bin liralık döviz ve TL çıkınca zabıta ekipleri şaşkına döndü Yakalanan dilenci Kadir Yiğit, “Parayı bankadan çektim” dedi Ancak üzerinden dekont çıkmayınca paralara el kondu

Dilenciden çıkan paraları şaşkın bakışlarla sayan zabıtalar, “Bugüne kadar yakaladığımız dilenciler arasında ilk kez böyle bir manzara ile karşılaştık Bu dilenci herkesi hayrete düşürdü İstanbul’da dilencilere para verenler dilencilerin durumu görsün” dediler

İMAM HATİPLİ ÇIKTI

İmam Hatip Mezunu 42 yaşındaki Kadir Yiğit’in Çorum Güçenovacığı nüfusuna kayıtlı olduğu tespit edilirken üzerinden, Allah rızası ve Muhammet (SAV) yazısı ile “Ay mı Güneş mi tutuldu bilemedim Kuran’da Z harfinin çıkışı, Sıçan Kuyruğu” gibi garip yazılar da çıktı Avcılar Belediyesi Zabıta Ekiplerinin yakaladığı dilenci Kadir Yiğit’in üzerindeki paralar sayıldıktan sonra Avcılar Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekiplerine teslim edildi
VATAN

Cevap : Dilencilik Yapan Kadir Yiğit’in üzerinden çıkan Paranın Miktarını Duyunca çok şaşıracakınız...

Eski 07-07-2010   #2
VANDETTA

Cevap : Dilencilik Yapan Kadir Yiğit’in üzerinden çıkan Paranın Miktarını Duyunca çok şaşıracakınız...

Askerden önceydi arkadaşlarla dolaşırken bir dilenci kadına denk gelmiştim,cebimde sadece yol parasını bırakarak tüm paramı ona vermiştim,biraz daha dolaştıktan sonra dolmuşa doğru giderken o dilenen kadını lokantada yemek yerken gördüm o gün bu gündür dilenciye bir daha para vermedimHerifler artık işi abarttı yakında bunlar borsaya da girerler naısl olsa para onlarda

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-08-2010   #3
seyito

Evet yaaa bende vermiştim öle dilenciye para hemde çocuktu hatta çocuğa biraz sitem ettim senin annen baban nerde die oda bana babam hasta annemde çalışmıyor gibisine bişeyler anlattı bende inandım tam otobüse binecekken artık annesimi bilmiorum ağacın arkasından çıka geldi verdiğim parayı aldı çocukta orda hemen başka birisine yöneldi Bidahada hiç bir dilenciye para vermedim Vermeyeceğimde
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-08-2010   #4
ysnkrks

Alıntı:
VANDETTA tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Askerden önceydi arkadaşlarla dolaşırken bir dilenci kadına denk gelmiştim,cebimde sadece yol parasını bırakarak tüm paramı ona vermiştim,biraz daha dolaştıktan sonra dolmuşa doğru giderken o dilenen kadını lokantada yemek yerken gördüm o gün bu gündür dilenciye bir daha para vermedimHerifler artık işi abarttı yakında bunlar borsaya da girerler naısl olsa para onlarda
Bi benzeri olay benim de başıma geldi, Önünde ''SAĞIR VE DİLSİZDİR'' yazan adama, abi buyur para diyince döndü ve teşekkür etti, parayı da aldı gitti

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-08-2010   #5
Sünger Bob

vay anasını
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com