![]() |
Dilencilik Yapan Kadir Yiğit’in üzerinden çıkan Paranın Miktarını Duyunca çok şaşıracakınız...
Dilenciden çıkan paraya bak!
http://haber.gazetevatan.com/newpics...3074568965.jpg Dilencilik yapan Kadir Yiğit’in üzerinden çıkan paranın miktarını duyunca çok şaşıracakınız... Avcıların Namık Kemal Caddesi üzerine “Allah rızası için” yazısı asarak dilencilik yapan Kadir Yiğit'in üzerinden 14 bin 400 Türk Lirası 2.280 Euro olmak üzere toplam 20 bin lira para çıktı. Avcılar Belediyesi Zabıta ekiplerinin dilencilere yönelik düzenlediği operasyonda üzerine “Allah Rızası için” yazılı bir afiş asarak dilenen birini yakaladı. Üzeri aranan dilenciden 20 bin liralık döviz ve TL. çıkınca zabıta ekipleri şaşkına döndü. Yakalanan dilenci Kadir Yiğit, “Parayı bankadan çektim” dedi. Ancak üzerinden dekont çıkmayınca paralara el kondu. Dilenciden çıkan paraları şaşkın bakışlarla sayan zabıtalar, “Bugüne kadar yakaladığımız dilenciler arasında ilk kez böyle bir manzara ile karşılaştık. Bu dilenci herkesi hayrete düşürdü. İstanbul’da dilencilere para verenler dilencilerin durumu görsün” dediler. İMAM HATİPLİ ÇIKTI İmam Hatip Mezunu 42 yaşındaki Kadir Yiğit’in Çorum Güçenovacığı nüfusuna kayıtlı olduğu tespit edilirken üzerinden, Allah rızası ve Muhammet (S.A.V) yazısı ile “Ay mı Güneş mi tutuldu bilemedim. Kuran’da Z harfinin çıkışı, Sıçan Kuyruğu” gibi garip yazılar da çıktı. Avcılar Belediyesi Zabıta Ekiplerinin yakaladığı dilenci Kadir Yiğit’in üzerindeki paralar sayıldıktan sonra Avcılar Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekiplerine teslim edildi. VATAN |
Cevap : Dilencilik Yapan Kadir Yiğit’in üzerinden çıkan Paranın Miktarını Duyunca çok şaşıracakınız...
Askerden önceydi arkadaşlarla dolaşırken bir dilenci kadına denk gelmiştim,cebimde sadece yol parasını bırakarak tüm paramı ona vermiştim,biraz daha dolaştıktan sonra dolmuşa doğru giderken o dilenen kadını lokantada yemek yerken gördüm o gün bu gündür dilenciye bir daha para vermedim.Herifler artık işi abarttı yakında bunlar borsaya da girerler naısl olsa para onlarda...
|
Cevap : Dilencilik Yapan Kadir Yiğit’in üzerinden çıkan Paranın Miktarını Duyunca çok şaşıracakınız...
Evet yaaa bende vermiştim öle dilenciye para hemde çocuktu hatta çocuğa biraz sitem ettim senin annen baban nerde die oda bana babam hasta annemde çalışmıyor gibisine bişeyler anlattı bende inandım tam otobüse binecekken artık annesimi bilmiorum ağacın arkasından çıka geldi verdiğim parayı aldı çocukta orda hemen başka birisine yöneldi .Bidahada hiç bir dilenciye para vermedim. Vermeyeceğimde.
|
Alıntı:
|
vay anasını
|