![]() |
Günlük Fal 20,07,2015 |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Günlük Fal 20,07,2015Günlük Fal ![]() KOÇ: Eğlen gez toz ama bokunu çıkarma ![]() ![]() ![]() BOĞA: Her şeyde gerçekçi olmak zorunda değilsin ![]() ![]() ![]() İKİZLER: Şu utangaçlığını biraz üzerinden at artık ![]() ![]() YENGEÇ: Sıkıntıya gelemeyen rahat, naber? Yalnızlıktan sıkıldın biliyorum ama kendini yalnızken iyi hissediyorsun onu napcaz? ASLAN: Yeni biri olsun istiyorsun ama bu da öncekiler gibi olacaksa hiç olmasın ![]() ![]() BAŞAK: Bu aralar mutluluk saçıyorsun etrafına ![]() ![]() TERAZİ: Ben sana laf anlatmaktan yoruldum ![]() ![]() AKREP: Duygusal açıdan yoğun bir dönemdesin ![]() ![]() ![]() YAY: Sana yapılan yanlışları kolay affetme ![]() ![]() ![]() OĞLAK: Her şeyi içine atıp kendini yemeği bırak ![]() ![]() ![]() KOVA: Başkası için değişme kendin ol ![]() ![]() ![]() BALIK: Kafan bu aralar çok karışık sana değer vermeyenlere yol ver gitsin ![]() ![]()
![]() |
|