![]() |
Günlük Fal 20,07,2015
Günlük Fal:orjinal:
KOÇ: Eğlen gez toz ama bokunu çıkarma. Fazlası kötü. Dostların senle zaman geçirmekten mutlu oluyor. BOĞA: Her şeyde gerçekçi olmak zorunda değilsin. Biraz hayal kurmak sana iyi gelebilir. Ayrıca kıskançlığı biraz azalt. İKİZLER: Şu utangaçlığını biraz üzerinden at artık. Tamam iyisin hoşsun güvenilirsin dürüstsün ama bu utangaçlıkla olmaz. YENGEÇ: Sıkıntıya gelemeyen rahat, naber? Yalnızlıktan sıkıldın biliyorum ama kendini yalnızken iyi hissediyorsun onu napcaz? ASLAN: Yeni biri olsun istiyorsun ama bu da öncekiler gibi olacaksa hiç olmasın. Rahatını bozan birine hiç tahammül edemiyorsun. BAŞAK: Bu aralar mutluluk saçıyorsun etrafına. Seni böyle görenler noldu buna diyor ve kıskanıyorlar. TERAZİ: Ben sana laf anlatmaktan yoruldum. Sabır çekmeyi bırak ne olacaksa olsun senden değerli mi üzme kendini artık. AKREP: Duygusal açıdan yoğun bir dönemdesin. Çevrendekiler seni bunaltmışa benziyor. Canını sıkanlara katlanma yol ver gitsin. YAY: Sana yapılan yanlışları kolay affetme. Hayatına alacağın kişileri biraz daha dikkatli seç. Bu aralar bir aşk seni bekliyor. OĞLAK: Her şeyi içine atıp kendini yemeği bırak. Seni çekemeyenleri boşver kudursunlar. Kafan ancak böyle rahat eder. KOVA: Başkası için değişme kendin ol. Seni kabul eden böyle etsin. Yalan aşklardan ve çıkarcı arkadaşlıklardan uzak dur. BALIK: Kafan bu aralar çok karışık sana değer vermeyenlere yol ver gitsin. Kimse senden değerli değil bunu unutma. |