Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2015, fal, günlük

Günlük Fal 24,06,2015

Eski 06-24-2015   #1
Şengül Şirin

Günlük Fal 24,06,2015

Günlük Fal

KOÇ: Terketti diye karalar mı bağlıcaksın ha? Güzelliğini kullan ve koluna yeni bir sevgili tak kıskançlığından ölsün

BOĞA: Kafan bu aralar çok karışık sana değer vermiyorsa yol ver gitsin Şimdi ben değerliyim de kendi kendine Harikasın

İKİZLER: Her işini erteleye erteleye bir bok yapamaz oldun Aşık olmaya bile üşeniyorsun Kendine gel yüzünü yıka bi

YENGEÇ: Kimse için asla değişip kendinden ödün verme Herkes seni olduğun gibi kabul etsin yada defolup gitsin Sen çok özelsin

ASLAN:
Tutturmuşsun aşk lazım da aşk lazım diye Sen mal mısın? Mutsuz olmak ağlamak mı istiyo canın boşver aşkı kafanı dinle

BAŞAK: Arkandan kuyunu kazmak isteyen gerizekalılar var ve bunlar çok yakındaki insanlar Kimsenin seni üzmesine izin verme dik dur

TERAZİ: Biraz üzgün gibisin sen noldu? Ben anladım senin derdini aşk lazım dimi Müjdemi isterim yakında dur hemen heyecanlanma dur

YAY: Dost dediğin insan her zaman yanında olur Etrafında dost görünümlü düşmanların bir hayli fazla Neden hala başından kovmuyorsun

OĞLAK: Kafanı yastığa koyduğunda düşündüğün insan var ya, Heh o seni gram haketmiyor bunu görmen lazım artık kör müsün nesin ya

KOVA: Şu geçmişi unutsana artık sen Öküz işte ondan artık ne köy olur ne kasaba Yeni aşklara yelken aç dinle beni biraz ya

BALIK: O kadar iyi niyetlisin ki insanlar seni kolay lokma gibi görüyor Onlara dersini verip kolay lokma olmadığını gösterme zamanı

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com