![]() |
Günlük Fal 24,06,2015
Günlük Fal:orjinal:
KOÇ: Terketti diye karalar mı bağlıcaksın ha? Güzelliğini kullan ve koluna yeni bir sevgili tak kıskançlığından ölsün. BOĞA: Kafan bu aralar çok karışık sana değer vermiyorsa yol ver gitsin. Şimdi ben değerliyim de kendi kendine. Harikasın. İKİZLER: Her işini erteleye erteleye bir bok yapamaz oldun. Aşık olmaya bile üşeniyorsun. Kendine gel yüzünü yıka bi. YENGEÇ: Kimse için asla değişip kendinden ödün verme. Herkes seni olduğun gibi kabul etsin yada defolup gitsin. Sen çok özelsin ASLAN: Tutturmuşsun aşk lazım da aşk lazım diye. Sen mal mısın? Mutsuz olmak ağlamak mı istiyo canın boşver aşkı kafanı dinle. BAŞAK: Arkandan kuyunu kazmak isteyen gerizekalılar var ve bunlar çok yakındaki insanlar. Kimsenin seni üzmesine izin verme dik dur. TERAZİ: Biraz üzgün gibisin sen noldu? Ben anladım senin derdini aşk lazım dimi. Müjdemi isterim yakında dur hemen heyecanlanma dur. YAY: Dost dediğin insan her zaman yanında olur. Etrafında dost görünümlü düşmanların bir hayli fazla. Neden hala başından kovmuyorsun.. OĞLAK: Kafanı yastığa koyduğunda düşündüğün insan var ya, Heh o seni gram haketmiyor bunu görmen lazım artık kör müsün nesin ya. KOVA: Şu geçmişi unutsana artık sen Öküz işte ondan artık ne köy olur ne kasaba. Yeni aşklara yelken aç dinle beni biraz ya. BALIK: O kadar iyi niyetlisin ki insanlar seni kolay lokma gibi görüyor. Onlara dersini verip kolay lokma olmadığını gösterme zamanı. |