![]() |
20 Ekim 2013 Günlük Burç Yorumları |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() 20 Ekim 2013 Günlük Burç Yorumları20 ekim 2013 günlük burç yorumları ![]() Koç Burcu Gökyüzü yaşam enerjinizi yükseltirken, Siz de geçmişin ruhunuzda bıraktığı izleri tamamen silebilmiş olmanın heyecanı ile iş ve özel yaşamınızda yeni başlangıçlar yaşayacaksınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Günün Olumlaması: Ruhumda ki ışığı fark ediyor ve aydınlanıyorum ![]() ![]() ![]() Günün Kristali: Lapis Lazuli Günün Rengi: Kırmızı Boğa Burcu Gökyüzü bugün iş hayatınızda diplomatik tavırlar sergilemenizin getireceği avantajlara işaret etmekte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Günün Olumlaması: Aşk’la dolu yüreğimin saflığı yaşamıma ışık olup aydınlatıyor yollarımı, Sevginin inancın emeğin gücü ile başarıdan başarıya koşuyor zirveye doğru emin adımlarla ilerliyorum ![]() Günün Kristali: Malahit Günün Rengi: Kırmızı İkizler Burcu Bugün; İş arkadaşlarınızdan birinden gelecek ilginç bir teklifle şaşırabilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Günün Olumlaması: Gözyaşlarım yüreğimi yıkayıp temizliyorken, Ben umuda doğru giden yolda karanlıklarımdan aydınlanmanın memnuniyetindeyim ![]() ![]() Günün Rengi: Kırmızı Günün Kristali: Ay taşı Yengeç Burcu Gökyüzü uzunca bir zamandır gösterdiğiniz sabrın mükafatını fazlasıyla göreceğinizi müjdelemekte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Günün Olumlaması: Ruhumu sabırla bilgimi eğitimle aşkımı emekle besliyorum ![]() ![]() Günün Rengi: Kırmızı Günün Kristali: Hematit Aslan Burcu ![]() Gökyüzü işinizle ilgili konularda bugün hiçbir konuyu başkalarının eline bırakmadan kendi kontrolünüzde tutmanız için uyarıyor sizleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Günün Olumlaması: Duygularım samimiyetim benim öz değerlerimdir ![]() ![]() ![]() Günün Rengi: Kırmızı Günün Kristali: Kristal Kuvars Başak Burcu Gökyüzü bugün özel yaşamınızı ilgilendiren konularda gerçekçi davranmanız ve sorunlardan kaçmadan üzerine gitmeniz için cesaretli olmanız yönünde uyarıyor sizleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Günün Olumlaması: Her gelen günle kendimi daha çok seviyorum, Kendimde değer veriyor ve ruhumun bana gönderdiği mesajların anlamları çözüyor kendimle barışıyorum ![]() ![]() Günün Kristali: Beyaz mercan Günün Rengi: Kırmızı Terazi Burcu Gökyüzü bugün hırs ve öfkenizin getireceği zararlar konusunda uyarıyor sizleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Günün Olumlaması: Gökkuşağının muhteşem renginin sarmalında dolaşan ruhumun derinliklerinde saklı hazineyi fark ediyor ve sahip çıkıyorum ![]() ![]() Günün Kristali: Sitrin Günün Rengi: Kırmızı Akrep Burcu Bugün; Maddi konularda yakın dostlarınızın ve aile bireylerinizin görüşlerinize başvurmaları ve duygusal davranışlarda bulunmamalısınız ![]() ![]() ![]() ![]() Günün Olumlaması: Yaşamın zorluklarına rağmen kaybetmediğim özelliklerim olduğu için çok şanslıyım ![]() ![]() ![]() Günün Rengi: İndigo Günün Kristali: Kırmızı Yay Burcu ![]() Bugün gerçekleşen alım satımlar zararlı çıkmanıza neden olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Günün Olumlaması: Kazandığım her bir liramda emeğimin mücadelemin alın terimin hakkı vardır ![]() ![]() ![]() ![]() Günün Kristali: Kyanit Günün Rengi: Kırmızı Oğlak Burcu ![]() Bugün; iş ve özel yaşamınızda yeniden yapılanma var olan şartları yeniliklerle düzenleme zamanı sizler için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Günün Olumlaması: Kendime olan saygım ve güveni sevdiğim insana karşıda duyuyorum ![]() ![]() Günün Kristali: Pirit Günün Rengi: Kırmızı Kova Burcu ![]() Bugün kendinizi oldukça dinamik hisseder ve işle ilgili konularda bir an evvel sonuç alabilmek için içinizde bir heyecan hissedersiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Günün Olumlaması: Ruhsal ve bedensel olarak hür ve özgürüm ![]() ![]() ![]() ![]() Günün Kristali: Labradorit Günün Rengi: Kırmızı Balık Burcu Gökyüzü bugün sağlığınıza dikkat etmeniz konusunda uyarıyor sizleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Günün Olumlaması: Yaşadığım her bir deneyimim ![]() ![]() ![]() Günün Kristali: Mavi Safir Günün Rengi: Kırmızı NOT: Günlük burç yorumlarınızı yükselen ve ay burcunuzla birlikte okuyunuz… Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun… kaynak;Şenay Yangel
![]() |
![]() |
Cevap : 20 Ekim 2013 Günlük Burç Yorumları |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : 20 Ekim 2013 Günlük Burç YorumlarıBalık burcu Birlikteliklerin tadını çıkarabileceğiniz, partnerinizle uyumu yakalayacağınız, bekarlar için ilişki adaylarının çıkabileceği güzel bir gün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Duygularınızı bastırıyor veya göz ardı ediyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kova burcu Bir yolculuk planlıyorsanız değişikliklerden keyif almaya bakın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bazı şeyleri farklı şekilde yapabileceğinizi veya ele alabileceğinizi düşünüyorsanız hızla devam edebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oglak burcu Dışarıya uyumlu görüneyim diye içinizde biriktirdiğiniz kızgınlıklar hedefinden sapıp sevdiklerinize parlamanıza neden olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aksilikler, gerilimler veya riskli olaylar yaşanabilecek birkaç günlük süreçtesiniz, ama aynı zamanda, ortaya çıkan fırsatlar uzun zamandır istediğiniz veya üzerinde yoğunlaştığınız konularda başarıya giden yolun başlangıcı olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() yay burcu Göz önünde olacağınız ve dikkatleri üzerinize çekmeyi becerebileceğiniz bir gün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gergin bir gün malum, ama yeni kişiler, bağlantılar veya heyecanlar yolda! Bunlardan bazıları gerçekten karlı iş birliklerine dönüşebilir ve haddinden fazla eğlence içerebilir ![]() ![]() ![]() ![]() akrep burcu Günlük temponuzdaki değişim ve plansız işler sizi strese sokabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tükenmişlik sendromu yaşayabileceğiniz veya bazı konularda kendinizi zayıf hissedebileceğiniz bir gün ![]() ![]() ![]() ![]() terazi burcu İsyan eden, her sözünüze bir karşılık bulup muhalefet eden insanlar enerjinizi düşürebilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendinizi, artık sizi çok fazla heyecanlandırmayan belli rutin iş, ilişki veya yüklerden kurtulmak zorunda hissedebilirsiniz ya da bu konuda sizi cesaretlendiren veya hırslandıran kişiler ya da olaylar olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() basak burcu Alışılmış ve ona göre düzen kurduğunuz bir bütçeniz varsa, bugünlerde biraz tedbirli olmakta fayda var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Maddi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir ![]() ![]() ![]() ![]() aslan burcu Size yabancı olan ve belki de şimdiye kadar inkar ettiğiniz bazı görüşleri dikkate almanız gerekebilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendinize özel bir alanınızın kalmadığını, özgür hareket edebilme özelliğinizi kaybetmeye başladığınızı veya bireysel ihtiyaçlarınızın karşılanmadığını fark edebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|