ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Astroloji (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=610)
-   -   20 Ekim 2013 Günlük Burç Yorumları (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=1083706)

Şengül Şirin 10-20-2013 01:02 AM

20 Ekim 2013 Günlük Burç Yorumları

20 ekim 2013 günlük burç yorumları:orjinal:

Koç Burcu

Gökyüzü yaşam enerjinizi yükseltirken, Siz de geçmişin ruhunuzda bıraktığı izleri tamamen silebilmiş olmanın heyecanı ile iş ve özel yaşamınızda yeni başlangıçlar yaşayacaksınız. Aklınız ruhunuz ve yüreğiniz değişim yenilik diye haykırırken farklı bir davranış içinde bulunmanızda beklenemez. İş hayatınızda her türlü fikir alışverişine açık olun fakat son kararı kendiniz verin ve kendinize sorun var olan şartlarımı nasıl yükseltebilirim? Sesimi daha fazla kitleye nasıl duyurabilirim? Gibi ve iş hayatınızı yapılandırırken bu cevapları kullanın. Yetenekleriniz iletişime verdiğiniz önem ve disiplinli çalışmanızın sonunda kazanacağınız mükafat çok büyük olacak. Özel yaşamınızda ise eşinizin ruhunuzu okşayan sevgi dolu sözleri ile mutluluğunuzu pekiştireceksiniz. Bekar Koç’lar yoğun ilgi karşısında duygularınızın yönünü tayin etmekte zorlanabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Ruhumda ki ışığı fark ediyor ve aydınlanıyorum. Gizemli yönlerimi keşfediyor ortaya çıkarıyor emek veriyor başarılı sonuçlar elde ediyorum. Kendi dengemi bulmanın mükafatlarını yaşıyorum.
Günün Kristali: Lapis Lazuli
Günün Rengi: Kırmızı

Boğa Burcu

Gökyüzü bugün iş hayatınızda diplomatik tavırlar sergilemenizin getireceği avantajlara işaret etmekte. Her doğruyu her yerde söylememeli ve karşıt fikirlere karşı muhalefet etmemelisiniz. Siz sorumluluklarınızı yerine getirin yeter. Maddi ve hukuksal konularda oldukça şanslı bir gündesiniz. Kazançlarınızın artacağı bir süreçtesiniz ve hukuki konularda her hakkınızı arayarak olumlu sonuçlar elde edebileceğiniz zamanlardanız. Özel yaşamınızda eşinizin çevresinde bulunan insanların kıskanç davranışlarını görmezden gelin ve ona olan sevginizi bilhassa bu insanların yanından içinizden geldiği gibi ifade edin… Düşündüklerini hayata geçirmenin imkansız olduğunu anlamalarına katkıda bulunun….
Günün Olumlaması: Aşk’la dolu yüreğimin saflığı yaşamıma ışık olup aydınlatıyor yollarımı, Sevginin inancın emeğin gücü ile başarıdan başarıya koşuyor zirveye doğru emin adımlarla ilerliyorum.
Günün Kristali: Malahit

İkizler Burcu

Bugün; İş arkadaşlarınızdan birinden gelecek ilginç bir teklifle şaşırabilirsiniz. Bilginiz dışında yeni bir konuya bir anlık hevesle yaklaşmanız olumlu sonuçlar getirmeyebilir. Bugün mümkün olduğunca risk gerektiren işlerden uzak durmanızda fayda var. Özel yaşamınızda ise evli İkiz’ler eşinizin iş hayatında yaşanacak sarsıcı gelişmeler söz konusu olabilir. Bugünlerde ona destek vermeli ve onun sağlıklı değerlendirmelerde bulunamadığı konularda uyarılarda bulunmalısınız.
Günün Olumlaması: Gözyaşlarım yüreğimi yıkayıp temizliyorken, Ben umuda doğru giden yolda karanlıklarımdan aydınlanmanın memnuniyetindeyim. Kendimi eğiterek eleştirerek yenilenmiş olmanın mutluluğuyla doğru kararlar alabildiğim için kendimden vazgeçmişken inançlarım yeteneklerim ve sevgiyle güçlü bir şekilde ayağa kalkmanın şükründeyim.
Günün Kristali: Ay taşı

Yengeç Burcu

Gökyüzü uzunca bir zamandır gösterdiğiniz sabrın mükafatını fazlasıyla göreceğinizi müjdelemekte. İş hayatınızda önemli gelişmelerin yaşanacağı bir gündesiniz. Dostlarınızın desteğini alacak ve meslek yaşamınızda size büyük fayda kazandırabilecek bir işe cesaretle adım atabileceksiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken tek konu sağlığınız, Aşırı yorgunluğa bağlı kas ağrıları gün boyu kendini hissettirerek dinlenmenizin şart olduğunu size hatırlatabilir. Bekar Yengeç’ler bugün fiziksel çekiciliğiniz karşınızda ki hemen herkesi etkileyecektir. Hayranlarınızın yoğun ilgisi ile karşılaşacağınız bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Ruhumu sabırla bilgimi eğitimle aşkımı emekle besliyorum. Sağlıklı alışkanlıklar ediniyor tüm zararlı alışkanlıklarımdan kolaylıkla uzaklaşıyor ve arınıyorum.
Günün Kristali: Hematit

Aslan Burcu:orjinal:

Gökyüzü işinizle ilgili konularda bugün hiçbir konuyu başkalarının eline bırakmadan kendi kontrolünüzde tutmanız için uyarıyor sizleri. Hiç beklemediğiniz insanlardan zararlar görebilir sizin için önemli bir işinizde düzeltilmesi güç aksaklıklarla karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın kendi çıkarlarını düşünerek birlikteliğinizi 2nci plana alan tavırları karşısında ipleri bir anda koparabilirsiniz. Samimiyet ve saygıdan uzak bir beraberliğe tahammülünüz yok. Duygunun olmadığı bir ilişkide kalmanız oldukça güçtür. Bekar Aslanlar ise karşı cinsin yoğun ilgisi bugün hiç ilginizi çekmeyebilir.
Günün Olumlaması: Duygularım samimiyetim benim öz değerlerimdir. Öz değerlerimi seviyor sahip çıkıyor bana ve duygularıma saygı göstermeyen tüm insanları yaşamımdan uzaklaştırmayı seçiyorum. Sevgiyle besleniyor inançlarım sayesinde mucizelerimi yaşıyor yaşama Aşkla daha çok bağlanıyorum.
Günün Kristali: Kristal Kuvars

Başak Burcu

Gökyüzü bugün özel yaşamınızı ilgilendiren konularda gerçekçi davranmanız ve sorunlardan kaçmadan üzerine gitmeniz için cesaretli olmanız yönünde uyarıyor sizleri. Yaşananları görmek istediğiniz şekliyle değerlendirmeye devam ederseniz kendinizi daha büyük bir çıkmazın içine sokabilirsiniz. Gerçeklerle yüzleşin ve yolunda gitmeyen konulara bir an evvel müdahale edin. İş hayatınızda ise girişimlerinizin başlattığınız projelerin en iyi şekilde gerçekleşmesi için var gücünüzle işiniz konsantre olun ve sadece şansınıza güvenerek hareket etmeyin. Emeklerinizin karşılığını almaya başlıyorsunuz. Yeter ki işinizin her noktası ile kendiniz ilgilenin..
Günün Olumlaması: Her gelen günle kendimi daha çok seviyorum, Kendimde değer veriyor ve ruhumun bana gönderdiği mesajların anlamları çözüyor kendimle barışıyorum. Yedi veren gülleri gibi her gün bir yeteneğim özelliğim gün yüzüne çıkıyor hayat yolunda başarılarıma bir yenisi ekleyerek yenileniyorum.
Günün Kristali: Beyaz mercan

Terazi Burcu

Gökyüzü bugün hırs ve öfkenizin getireceği zararlar konusunda uyarıyor sizleri. Kendinize haksızlık edildiğini düşündüğünüz bir konuda tepkileriniz oldukça şiddetli olabilir karşınızda ki insanlara zarar verebilir ve aynı şekilde karşılığı görebilirsiniz. Hırsınızın sizi telafisi olmayan bir yola sokmasına izin vermeyin. İş hayatınızda mümkün olduğunca önemli görüşmelerinizi bugün yapmamaya gayret gösterin. Özel yaşamınızda ise bitmez dediğiniz bir ilişkiniz bir anda bitebilir… Bekar Teraziler bugün hiç beklemediğiniz şekilde gelişen olaylarla duygusal yakınlaşmalar yaşayabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Gökkuşağının muhteşem renginin sarmalında dolaşan ruhumun derinliklerinde saklı hazineyi fark ediyor ve sahip çıkıyorum. Yaşamımın en zengin en şanslı dönemini tüm akıl yetilerimle bütünün hayrına kullanıyorum.
Günün Kristali: Sitrin

Akrep Burcu

Bugün; Maddi konularda yakın dostlarınızın ve aile bireylerinizin görüşlerinize başvurmaları ve duygusal davranışlarda bulunmamalısınız. Sırf duygusallığınız ve iyi niyetinizin sonucu sizin için ciddi bir maddi sıkıntıyı beraberinde getirebilir. Bugün işinizle ilgili konular da iletişime fazlasıyla önem verin. Özel yaşamınızda ise sosyal hayatınıza biraz daha önem vermeli ve yeni insanlar tanımanın yaşamınıza katacağı güzel enerjilerle yeni coşkuları yüreğinizde yaşamalısınız.
Günün Olumlaması: Yaşamın zorluklarına rağmen kaybetmediğim özelliklerim olduğu için çok şanslıyım. Sevgiyle gülebiliyor hüzünle göz yaşı döküyor beni ben yapan değerlerimle yaşamımı devam ettiriyorum. Nefreti öfkeyi kendimden uzak tutabilmiş olmanın huzurundayım.
Günün Rengi: İndigo
Günün Kristali: Kırmızı

Yay Burcu:Lazogli6161:

Bugün gerçekleşen alım satımlar zararlı çıkmanıza neden olabilir. Maddi konularda düzenlemelerde bulunmalısınız birlikte çalıştığınız insanlar arkadaşlar yüzünden parasal sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Öncelikle kendinizi düşünerek hareket etmelisiniz. Bugün yeni insanlarla tanışabilir kariyer hayatınızı ilgilendiren size yol gösterecek önemli tavsiyeler alabilirsiniz; Bunları mutlaka değerlendirin sizin durumunuzu dışarıdan birinin değerlendirmesi çok daha objektiftir kendi yolunuzu netleştirmeniz açısından da sizler için son derece önemlidir. Özel yaşamınızda ise daha sakin sabırlı ve anlayışlı olmayı başardığınız takdirde ilişkinizde ki sorunlar üstesinden gelebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Kazandığım her bir liramda emeğimin mücadelemin alın terimin hakkı vardır. Hak ederek kazandığımı bilinçsizce harcamam. Başkalarının hakkımla sahip olduklarımı elimden almasına izin vermem. Böylelikle onların zararlarından korunmuş olurum.
Günün Kristali: Kyanit

Oğlak Burcu:cabbar:

Bugün; iş ve özel yaşamınızda yeniden yapılanma var olan şartları yeniliklerle düzenleme zamanı sizler için. Aklınızı kullanın ve yıllardır başkaları için uğraşmaktan bastırdığınız duygularınızı özgür bırakın. İş hayatınızda meslektaşlarınız ya da güvendiğiniz büyüklerinizin sözlerine kulak verin ve olabildiğince gelişime açık olun. Özel yaşamınızda ise beraber olduğunuz insana daha fazla yakınlık göstermelisiniz. Sevdiğiniz insanı yapmadığı şeylerle suçlamamalı ve ona karşı anlayışlı ve adil davranmalısınız. Göreceksiniz ki, Adını bildiğiniz mutluluk hiçte uzağınızda değilmiş, Sevip sevilmenin kutsallığı dağılan ruhunuzu nasıl da toparlayacak…
Günün Olumlaması: Kendime olan saygım ve güveni sevdiğim insana karşıda duyuyorum. Şimdi sen ben olmak yerine biz diyor ve bütün olmanın verdiği gücü yaşamımın her alanına eşit ölçülerle yansıtıyorum.
Günün Kristali: Pirit

Kova Burcu:bomibom3:

Bugün kendinizi oldukça dinamik hisseder ve işle ilgili konularda bir an evvel sonuç alabilmek için içinizde bir heyecan hissedersiniz. Bu heyecanı kaybetmeden işinize konsantre olarak yapmanız gerekenleri olabildiğince çabuk ve gayret göstererek faaliyete geçmelisiniz. Taleplerinizi kabul ettirmek için yapacağınız uzun toplantılar içinde olmanız mümkün. Özel yaşamınızda ise bekar Kova’lar aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler söz konusu olabilir keyfini çıkarın. Beraberliği devam eden Kova’lar eş ya da sevgilinizin kuşkucu ve kıskançlık tavırlarıyla karşılaşabilirsiniz. Sakin olun ve yatışmasını bekledikten sonra onunla konuşun.
Günün Olumlaması: Ruhsal ve bedensel olarak hür ve özgürüm. Aklım ruhum ve bilinçaltım uyum içinde. Negatif enerjileri yaşamımdan gönderdim. Ardı ardına açılan fırsat kapılarından içeri giriyor ve payıma düşeni fazlasıyla alıyorum.
Günün Kristali: Labradorit

Balık Burcu

Gökyüzü bugün sağlığınıza dikkat etmeniz konusunda uyarıyor sizleri. Yoğun günlerden sonra yeterince dinlenmeye zaman ayıramadıysanız gribal enfeksiyonlara karşı dikkatli olmalısınız. Oldukça koşturmalı bir gün geçireceksiniz. İşlerinizi zamanında yetiştirmek zorunda olmanın gerginliğini yaşayabilirsiniz. Aceleci davranmadan gerekirse çalışma arkadaşlarınızın yardımı isteyerek iş yükünüzü hafifletebilirsiniz. Bugün yakın arkadaşlarınızdan biri istekleri ve beklemediğiniz sözleriyle canınızı sıkabilir. Bu süreç sizler için yaşamınızdaki önemli gördüğünüz kişi ve olayları yeniden değerlendirerek düzenlemelerde bulunacağınız ve herkesi gerek yüreğinizde gerek yaşamınızda hak ettiği yere koyacağınız bir dönem bunun bilincine vararak hareket ettiğiniz de sonuçları sizin için oldukça hayırlı olacaktır.
Günün Olumlaması: Yaşadığım her bir deneyimim. Olumlu yenilikleri değişimi doğru ve güzel olanı bana getiriyor. Sevgiyi emeği ve saygıyı kime vermem gerektiğini şimdi çok iyi biliyor ve gerçekleştiriyorum.
Günün Kristali: Mavi Safir
NOT: Günlük burç yorumlarınızı yükselen ve ay burcunuzla birlikte okuyunuz…
Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun…

kaynak;Şenay Yangel

Şengül Şirin 10-20-2013 01:10 AM

Cevap : 20 Ekim 2013 Günlük Burç Yorumları

Balık burcu

Birlikteliklerin tadını çıkarabileceğiniz, partnerinizle uyumu yakalayacağınız, bekarlar için ilişki adaylarının çıkabileceği güzel bir gün. Ancak dikkatli olmakta fayda var. Ani başlangıçlar ani bitişlerle sonuçlanabilir. Sizi mücadeleye iten ortaklaşa işler ve başkalarının kaynaklarına ihtiyaç duyacağınız şartlar var. Tüm hazırlıklarınızı tamamlamak ve dikkatinizi borç alacak konularınızı yöneltmelisiniz. Çözüm arayışı içinde olmalısınız. Mirasla ilgili bir konunun çözümü hakkında eliniz kolunuz bağlı kalabilir. Sabırlı olmalı, olayları akışına bırakmalısınız.

Duygularınızı bastırıyor veya göz ardı ediyorsunuz. Bu durum, diğerleri için olumlu anlama gelse de, siz de stres ve içsel huzursuzluk nedeni olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Terazi burcundaki Ay’ın Pluton ve Uranüs’le oluşturacağı olumsuz açılar, iki gündür devam eden Güneş, Pluton ve Uranüs etkileşimlerini de canlandırabilir ve önemli pozisyondaki kişilerle ilişkilerde gerilimlere, güç mücadelelerine, beklenmedik ve şaşırtıcı olaylara neden olabilir. Risk almak veya riskli işlerle uğraşmak için uygun günlerde değiliz. Uzlaşmacı ve ekip ruhuna uygun davranmak, tavsiyelere uymaya çalışmak stresi biraz olsun azaltabilir.

kova burcu

Bir yolculuk planlıyorsanız değişikliklerden keyif almaya bakın. Hiç ummadığınız sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Detaylara takılmayıp yeni bir şeyler keşfetmenin tadına varın. Bildik olanı değil de yeni olanı tercih edin. Kendi beklentilerinizi üzerine gidecek, hayatın getirdiği yeniliklerin içinde yer alacaksınız. Uluslararası ilişkilerin getireceği fırsatları kullanarak yeni bir yapılanma dönemi yaşayabilirsiniz. Uzaklardan beklediğiniz haberlerin yarın netleşmesi üzerine harekete geçecek cesaretiniz olacak. Hukuki konuların üzerinde durduğunuz bu dönem esnek olmanız gerekebilir.
Bazı şeyleri farklı şekilde yapabileceğinizi veya ele alabileceğinizi düşünüyorsanız hızla devam edebilirsiniz. Çevrenizde sizi bu anlamda engellemeye veya motivasyonunuzu kırmaya çalışan kişiler olabilir. En iyisi yalnızca kendinize güvenmeniz. Tüm burçlar için gün geneli: Terazi burcundaki Ay’ın Pluton ve Uranüs’le oluşturacağı olumsuz açılar, iki gündür devam eden Güneş, Pluton ve Uranüs etkileşimlerini de canlandırabilir ve önemli pozisyondaki kişilerle ilişkilerde gerilimlere, güç mücadelelerine, beklenmedik ve şaşırtıcı olaylara neden olabilir. Risk almak veya riskli işlerle uğraşmak için uygun günlerde değiliz. Uzlaşmacı ve ekip ruhuna uygun davranmak, tavsiyelere uymaya çalışmak stresi biraz olsun azaltabilir.

oglak burcu

Dışarıya uyumlu görüneyim diye içinizde biriktirdiğiniz kızgınlıklar hedefinden sapıp sevdiklerinize parlamanıza neden olabilir. Stresi azaltmak için okumak, gezip yeni insanlar tanıyıp yeni ilişkiler oluşturmak iyi gelebilir. İş hayatınızda önemli bir dönemeçtesiniz. Uzun zamandır artan beklentilerinizin hayata geçeceği fırsatlar belirmeye başlıyor. Yeni görevlerin alınabileceği, kariyerde aşama kaydedileceği fırsatlar bulabilirsiniz. Bugün sıkışık şartları eldeki işlere odaklanarak geçirin. Ortak çalışmalar ve dostluklar açısından ise yoğun bir gün olacak.
Aksilikler, gerilimler veya riskli olaylar yaşanabilecek birkaç günlük süreçtesiniz, ama aynı zamanda, ortaya çıkan fırsatlar uzun zamandır istediğiniz veya üzerinde yoğunlaştığınız konularda başarıya giden yolun başlangıcı olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Terazi burcundaki Ay’ın Pluton ve Uranüs’le oluşturacağı olumsuz açılar, iki gündür devam eden Güneş, Pluton ve Uranüs etkileşimlerini de canlandırabilir ve önemli pozisyondaki kişilerle ilişkilerde gerilimlere, güç mücadelelerine, beklenmedik ve şaşırtıcı olaylara neden olabilir. Risk almak veya riskli işlerle uğraşmak için uygun günlerde değiliz. Uzlaşmacı ve ekip ruhuna uygun davranmak, tavsiyelere uymaya çalışmak stresi biraz olsun azaltabilir.

yay burcu

Göz önünde olacağınız ve dikkatleri üzerinize çekmeyi becerebileceğiniz bir gün. Bu nedenle hareketlerinize daha çok özen gösterin. Ne yapmışsanız görünür olacak. İyi işler kadar agresyonlarınız ve hırçınlıklarınız da… Sizi zorlayan şartlara rağmen kararlı ve destekleyici etkilerle bir aradasınız. Arkadaşlıkların önemli olduğu bu dönem ilişkilerinizi güçlendirmek, sosyal açıdan yapabilecekleriniz üzerinde durmak gerekecek. Dayanışma içinde olacağınız gruplar aynı zamanda beklemediğiniz sorumluluklar getirecektir. Duygusal bağların getirdiği belirsizlikler karşısında sabırlı olmalısınız.
Gergin bir gün malum, ama yeni kişiler, bağlantılar veya heyecanlar yolda! Bunlardan bazıları gerçekten karlı iş birliklerine dönüşebilir ve haddinden fazla eğlence içerebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Terazi burcundaki Ay’ın Pluton ve Uranüs’le oluşturacağı olumsuz açılar, iki gündür devam eden Güneş, Pluton ve Uranüs etkileşimlerini de canlandırabilir ve önemli pozisyondaki kişilerle ilişkilerde gerilimlere, güç mücadelelerine, beklenmedik ve şaşırtıcı olaylara neden olabilir. Risk almak veya riskli işlerle uğraşmak için uygun günlerde değiliz. Uzlaşmacı ve ekip ruhuna uygun davranmak, tavsiyelere uymaya çalışmak stresi biraz olsun azaltabilir.

akrep burcu

Günlük temponuzdaki değişim ve plansız işler sizi strese sokabilir. Baştan bir program yapmışsanız eğer ona uymaya çalışın. Ayartıcı ve daha cazip görünen planlara kanmayın. Zorunlu değişimlere hızla adaptasyon önemli olacak. Daha bilinçli olacağınız zamanları beklemeli, hırsınızı kontrol etmelisiniz. İstikrar aradığınız bu dönem başkalarının öncelikli olduğu çalışmalara yönelebilirsiniz. İlişkileri içine alan kabullenmeler ve testler nedeni ile bocalamayı bırakmalı, yeni bir anlayış geliştirmelisiniz. Yaratıcı konularda karşınıza çıkan fırsatlar, duygularınızı ön planda tutacağınız çalışmalar yapabilirsiniz.
Tükenmişlik sendromu yaşayabileceğiniz veya bazı konularda kendinizi zayıf hissedebileceğiniz bir gün. Ancak, içsel sorgulamalarınız esnasında kendiniz için yararlı yanıtlara ulaşabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Terazi burcundaki Ay’ın Pluton ve Uranüs’le oluşturacağı olumsuz açılar, iki gündür devam eden Güneş, Pluton ve Uranüs etkileşimlerini de canlandırabilir ve önemli pozisyondaki kişilerle ilişkilerde gerilimlere, güç mücadelelerine, beklenmedik ve şaşırtıcı olaylara neden olabilir. Risk almak veya riskli işlerle uğraşmak için uygun günlerde değiliz. Uzlaşmacı ve ekip ruhuna uygun davranmak, tavsiyelere uymaya çalışmak stresi biraz olsun azaltabilir

terazi burcu

İsyan eden, her sözünüze bir karşılık bulup muhalefet eden insanlar enerjinizi düşürebilir. Oyuna gelip siz de sürekli negatifi görmeye çalışan bir tutum sergilerseniz bir süre sonra ne için inatlaştığınızı bile unutabilirsiniz. Ay burcunuzda yerini alırken pek çok konuda öne çıkma arzusu duymaktasınız. İlişkilerde adapte olduğunuz yenilenmeleri zedeleyecek adımlardan kaçınmaya çalışın. Üzerinde çalıştığınız yeni hedefleri tekrar güzden geçirmek ve acele etmemek gerekecek. Kariyer hayatında fırsatların başlayacağı bu dönemi istikrarlı geçirmeli, şanslı zamanlara hazırlanmalısınız.
Kendinizi, artık sizi çok fazla heyecanlandırmayan belli rutin iş, ilişki veya yüklerden kurtulmak zorunda hissedebilirsiniz ya da bu konuda sizi cesaretlendiren veya hırslandıran kişiler ya da olaylar olabilir. Planlarınızı değiştirmenize neden olabilecek gelişmeler söz konusu olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Terazi burcundaki Ay’ın Pluton ve Uranüs’le oluşturacağı olumsuz açılar, iki gündür devam eden Güneş, Pluton ve Uranüs etkileşimlerini de canlandırabilir ve önemli pozisyondaki kişilerle ilişkilerde gerilimlere, güç mücadelelerine, beklenmedik ve şaşırtıcı olaylara neden olabilir. Risk almak veya riskli işlerle uğraşmak için uygun günlerde değiliz. Uzlaşmacı ve ekip ruhuna uygun davranmak, tavsiyelere uymaya çalışmak stresi biraz olsun azaltabilir.

basak burcu

Alışılmış ve ona göre düzen kurduğunuz bir bütçeniz varsa, bugünlerde biraz tedbirli olmakta fayda var. Her zaman akan muslukların bir kısmının kesilmesi söz konusu olabilir. Sosyal ilişkileriniz sayesinde telafi edebilirsiniz. Gelir kaynaklarınızda yenilenmelere hazır olmalı yeni adımlar atacağınız kararlara yönelmelisiniz. Harekete geçemediğiniz iş hayatında ise yeni planlar devrede olacak. Gelirlerinizi artırmak, ortaklıklar ve anlaşmalardan sağlanacak para girişlerini yönetmek adına destek aramaya başlamalısınız. Yakın çevrenizden güç alacağınız gelişmeleri değerlendirmelisiniz.
Maddi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir. Yetenek ve özelliklerinizi gösterebileceğiniz özgün yollar bulmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Terazi burcundaki Ay’ın Pluton ve Uranüs’le oluşturacağı olumsuz açılar, iki gündür devam eden Güneş, Pluton ve Uranüs etkileşimlerini de canlandırabilir ve önemli pozisyondaki kişilerle ilişkilerde gerilimlere, güç mücadelelerine, beklenmedik ve şaşırtıcı olaylara neden olabilir. Risk almak veya riskli işlerle uğraşmak için uygun günlerde değiliz. Uzlaşmacı ve ekip ruhuna uygun davranmak, tavsiyelere uymaya çalışmak stresi biraz olsun azaltabilir

aslan burcu

Size yabancı olan ve belki de şimdiye kadar inkar ettiğiniz bazı görüşleri dikkate almanız gerekebilir. Tavsiye edilene karşı çıkan ve sırf başkası söyledi diye reddeden tavırlar körü körüne bir isyankarlıktan başka bir şey değil. Uyum ve ahenk içinde kalacağınız güzel bir gün. Yakın çevrenizdeki olaylara daha yakından bakma gereği duyarken, ikna edici ve arabulucu bir pozisyonda olabilirsiniz. Değişik konuşmaların gündeme geleceği bu günlerde eve ilişkin sorumluluklar da yok değil. Bu arada işle ilgili çalışmalarınızı ilerleteceğiniz zamanları iyi değerlendirin.
Kendinize özel bir alanınızın kalmadığını, özgür hareket edebilme özelliğinizi kaybetmeye başladığınızı veya bireysel ihtiyaçlarınızın karşılanmadığını fark edebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Terazi burcundaki Ay’ın Pluton ve Uranüs’le oluşturacağı olumsuz açılar, iki gündür devam eden Güneş, Pluton ve Uranüs etkileşimlerini de canlandırabilir ve önemli pozisyondaki kişilerle ilişkilerde gerilimlere, güç mücadelelerine, beklenmedik ve şaşırtıcı olaylara neden olabilir. Risk almak veya riskli işlerle uğraşmak için uygun günlerde değiliz. Uzlaşmacı ve ekip ruhuna uygun davranmak, tavsiyelere uymaya çalışmak stresi biraz olsun azaltabilir.