|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
günü2009, yeni, yunusemreonlar unuttulardoğum |
![]() |
Yunusemre-&Quot;Onlar Unuttular&Quot;(Doğum Günü)2009 Yeni!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yunusemre-&Quot;Onlar Unuttular&Quot;(Doğum Günü)2009 Yeni!!!-Son zamanların en yeni ve en iddialı slowlarından birinin şarkı sözleri- şarkıyı youtube vb ![]() ![]() ![]() ![]() Yunusemre-"Doğum Günü"(Gizlilik İçinde-1) 2009 slow pop music ![]() ![]() ![]() Bir gün,doğum günü;doğdum mu,öldüm mü Başkasına çok şey ifade edebilir ama, Döktüğüm göz yaşından öte değil bana ![]() Sandım,bu sefer farklı olacak; yanılmışım,aldanmışım Yazdım bir kenara,sanki ne olacak; keşke unutsaymışım ![]() Onlar unuttular,hasret yaşattılar Aklım yerinde neyse,bir ben,bir o var ![]() Sözler mühim değil,hep aynı dert benim Bir gün bahane,bir kez huzur istedim ![]() Olmaz olmaz,sonu keder kaplı bu işin Az daha,az dayan,yakındır gidişin ![]() Hiç zor olmaz,neyini bırakamam ki bu yerin Artık ,mutluluğa yelken açsın gemilerim ![]() Derde,yürekten tutuklu hayat;ne bir deva,sefa sürdüm İste, yeniden kalpleri yaşat; nerde,hep cefa gördüm ![]() Onlar unuttular,hasret yaşattılar Aklım yerinde neyse,bir ben,bir o var ![]() Sözler mühim değil,hep aynı dert benim Bir gün bahane,bir kez huzur istedim ![]() Olmaz olmaz,sonu keder kaplı bu işin Az daha,az dayan,yakındır gidişin ![]() Hiç zor olmaz,neyini bırakamam ki bu yerin Artık ,mutluluğa yelken açsın gemilerim |
![]() |
![]() |
|