![]() |
Yunusemre-&Quot;Onlar Unuttular&Quot;(Doğum Günü)2009 Yeni!!!
-Son zamanların en yeni ve en iddialı slowlarından birinin şarkı sözleri- şarkıyı youtube vb.sitelerde bulabilirsiniz...
Yunusemre-"Doğum Günü"(Gizlilik İçinde-1) 2009 slow pop music... Bir gün,doğum günü;doğdum mu,öldüm mü Başkasına çok şey ifade edebilir ama, Döktüğüm göz yaşından öte değil bana. Sandım,bu sefer farklı olacak; yanılmışım,aldanmışım Yazdım bir kenara,sanki ne olacak; keşke unutsaymışım. Onlar unuttular,hasret yaşattılar Aklım yerinde neyse,bir ben,bir o var. Sözler mühim değil,hep aynı dert benim Bir gün bahane,bir kez huzur istedim. Olmaz olmaz,sonu keder kaplı bu işin Az daha,az dayan,yakındır gidişin. Hiç zor olmaz,neyini bırakamam ki bu yerin Artık ,mutluluğa yelken açsın gemilerim. Derde,yürekten tutuklu hayat;ne bir deva,sefa sürdüm İste, yeniden kalpleri yaşat; nerde,hep cefa gördüm. Onlar unuttular,hasret yaşattılar Aklım yerinde neyse,bir ben,bir o var. Sözler mühim değil,hep aynı dert benim Bir gün bahane,bir kez huzur istedim. Olmaz olmaz,sonu keder kaplı bu işin Az daha,az dayan,yakındır gidişin. Hiç zor olmaz,neyini bırakamam ki bu yerin Artık ,mutluluğa yelken açsın gemilerim |