![]() |
Bedirhan Gökce - Kime Ne.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bedirhan Gökce - Kime Ne..seni sevmek iCin ne kadar seBep varsa iCimdE, i$te seni sevmemek iCindE öyLe ![]() ![]() seni sevmek iCin ne kadar söz varsa diLimdE, seni yermek iCin ![]() ![]() ![]() ![]() yOk i$te ![]() ![]() bir yaLan uyduruyorum ben kendimce, kendime umutsuzLuk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben sana zehir zembeLek bir suSkunLuqum ![]() ![]() ben sana, qözLerinden vuruLmu$um ![]() ![]() sana aCıLan kapıLarın, üZerime kapanan seSindE ben seni deqiL, kendimi unutmu$um ![]() ![]() yaraLarın kayana damarLarına uykuSuz qeCeLerimden kör sOkakLar sürmü$üm ![]() ![]() ne mutLu bana ![]() ![]() ![]() ![]() bir diLek tutuyorum i$te ![]() ![]() ![]() ![]() soLuksuz bir sOkak LambaSı aLtında, $ubata müeBBet qözLerimi sunuyorum sana ![]() ![]() $ubata müebbet qözLerimi anLasana ![]() ![]() ![]() ![]() seni sevmek iCin ne kadar seBep varsa iCimdE, i$te o kadar yaLan uyduruyorum kendime ![]() ![]() o kadar yaLan, kime ne ![]() ![]() kendime yaLanLarLa tutunuyorsam, kime ne ![]() ![]() kendimi sendE unutuyorsam kime ne ![]() ![]() sendE suSuyor, sendE konu$uyorsam, sendE uyuyor ![]() ![]() ![]() ![]() vuruyorsam taLan oLan umudun mahZenine kendimi, kime ne ![]() ![]() kime ne kendimi kanatıyorsam senin dü$ündE ![]() ![]() yaLan ya da qercek ![]() ![]() ![]() ![]() sakın ü$üme ![]() ![]() ![]() ![]() ben ü$üyorsam kime ne ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|