![]() |
Bedirhan Gökce - Kime Ne..
seni sevmek iCin ne kadar seBep varsa iCimdE, i$te seni sevmemek iCindE öyLe.. seni sevmek iCin ne kadar söz varsa diLimdE, seni yermek iCin.. sana ermek iCin yOk i$te.. yOk i$te.. bir yaLan uyduruyorum ben kendimce, kendime umutsuzLuk.. sana umut.. yoLLarıma careSizLik dü$mü$ e$kiya.. ben sana zehir zembeLek bir suSkunLuqum.. ben sana, qözLerinden vuruLmu$um.. sana aCıLan kapıLarın, üZerime kapanan seSindE ben seni deqiL, kendimi unutmu$um.. yaraLarın kayana damarLarına uykuSuz qeCeLerimden kör sOkakLar sürmü$üm.. ne mutLu bana.. ne mutLu.. en cOk bir yıLdız kayıyor biLiyormusun ? bir diLek tutuyorum i$te.. eLLerin oLuyor, tutunuyorum sana.. soLuksuz bir sOkak LambaSı aLtında, $ubata müeBBet qözLerimi sunuyorum sana.. $ubata müebbet qözLerimi anLasana.. anLaSana.. seni sevmek iCin ne kadar seBep varsa iCimdE, i$te o kadar yaLan uyduruyorum kendime.. o kadar yaLan, kime ne.. kendime yaLanLarLa tutunuyorsam, kime ne.. kendimi sendE unutuyorsam kime ne.. sendE suSuyor, sendE konu$uyorsam, sendE uyuyor.. sendE uyanıyorsam.. vuruyorsam taLan oLan umudun mahZenine kendimi, kime ne.. kime ne kendimi kanatıyorsam senin dü$ündE.. yaLan ya da qercek.. sen sakın qeCesiz uykuLarında ü$üme.. sakın ü$üme.. ben ü$üyorsam, kime ne.. ben ü$üyorsam kime ne.. kime ne.. |