![]() |
Raffine - Elbette |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Raffine - ElbetteKaybolmuştum ![]() Hep bir tekme yerdi zaten onun adı savrulup duran Artık anca içimde kin olursun Herkes gibi kim olursun ![]() Sana dur demek ![]() Hep bir komut yağdırırdım ![]() Gurur denen limandan uzaklaşır benim gemi Yalnızlık oyunlarıyla doldurur cebi Demişsin ki; unutsun ![]() ![]() Zaten yakıp resimlerini atmosfere karıştırdım Artık sende bir bulutsun Yalnız bir pişmanlık var içimde ![]() Gölgem gibi yokluğun peşimde Kandırırdım kendimi ![]() Defalarca çıktım ringe yenik düştüm duygulara Kendi gidip yüreği kalmış ![]() Tutup tutup kendini ağlarmış dönüp duvara Kendime bir yol çizip ilerlemem gerek elbette Artık durulmaz bu şehirde ![]() Terk-i diyar eylerim ![]() Duvarlar ördüm kendime Korkularımı itip kaktım kurtulurum diye İnzivaya çekilip ![]() Bir uyku istemiştim sadece Ancak gözlerimi kırpamazmışım bile En sonunda tamam dedim ![]() Bir hafriyat yapılmış sanki üstümde Her şeyi bir kılıfa uyduran ben bocaladım demin Çelişkiler bende o kendinden emin Rapçiden satılık duygular Hor kullanılmış ve boşu boşuna oluşmuşlar Utanmazmış hepsi ![]() Geçen zamanla yıpranıp birçok devirler atlatıp yorulmuşlar Evimde sessizlik ![]() Damlalar düşüp ölürken ![]() İsterim ki zaman dursun ![]() Hayatımda ki tek kusursun Kendime bir yol çizip ilerlemem gerek elbette Artık durulmaz bu şehirde ![]() Terk-i diyar eylerim ![]() |
![]() |
![]() |
|