![]() |
Raffine - Elbette
Kaybolmuştum. peşime düşüp yoktu bulan Hep bir tekme yerdi zaten onun adı savrulup duran Artık anca içimde kin olursun Herkes gibi kim olursun. yaklaşma boğulursun Sana dur demek. zamana dur demek gibi Hep bir komut yağdırırdım. pişmanlığım henüz yeni Gurur denen limandan uzaklaşır benim gemi Yalnızlık oyunlarıyla doldurur cebi Demişsin ki; unutsun.. Zaten yakıp resimlerini atmosfere karıştırdım Artık sende bir bulutsun Yalnız bir pişmanlık var içimde. anılarımız taze Gölgem gibi yokluğun peşimde Kandırırdım kendimi. kedi gibi sırnaşırdım avuntulara Defalarca çıktım ringe yenik düştüm duygulara Kendi gidip yüreği kalmış. Tutup tutup kendini ağlarmış dönüp duvara Kendime bir yol çizip ilerlemem gerek elbette Artık durulmaz bu şehirde. içinde sen varsan eğer Terk-i diyar eylerim. çare yok beklemekte Duvarlar ördüm kendime Korkularımı itip kaktım kurtulurum diye İnzivaya çekilip. seninle ilgili ne varsa yitirip Bir uyku istemiştim sadece Ancak gözlerimi kırpamazmışım bile En sonunda tamam dedim. onun inadı benimkinden yaman dedim Bir hafriyat yapılmış sanki üstümde Her şeyi bir kılıfa uyduran ben bocaladım demin Çelişkiler bende o kendinden emin Rapçiden satılık duygular Hor kullanılmış ve boşu boşuna oluşmuşlar Utanmazmış hepsi. bir bedene doluşmuşlar Geçen zamanla yıpranıp birçok devirler atlatıp yorulmuşlar Evimde sessizlik. dışarıda yağmur var Damlalar düşüp ölürken. bir yerde var olduğunu bilirken ben İsterim ki zaman dursun. isterim ki kapıma elin vursun Hayatımda ki tek kusursun Kendime bir yol çizip ilerlemem gerek elbette Artık durulmaz bu şehirde. içinde sen varsan eğer Terk-i diyar eylerim. çare yok beklemekte |