![]() |
Raptor - Bu Günüm Son Günümse |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Raptor - Bu Günüm Son GünümseRaptor Etfarımda gördüğüm herşey gelip geçen bir yalan gibi ![]() yarın olmayabilirim tıpkı doğup batan bir güneş gibi ![]() burdan sonrası aydınlıkmı ? kestirmek imkansız korkulara yer kalmasın artık ben doğan günüm başlayın artık ! Yarınım olmasada ben bugünümden sorumluyum ![]() ![]() dört taraf duvar ![]() ![]() dudaklarımdan dökülen manalar ![]() emek veripte alamadığım anda kanayan kaç bin yara var ? Benim bugün son günüm olsa ![]() Bugün benim son günüm olsa ![]() Benden öncesi çoktan gitti ![]() herşey çok gec olmadan önce ![]() Tura Serçeyi koyamazsın kafese ![]() bak bi an gelir ![]() ![]() bir yanım aç dolu bir yanım tok ![]() ![]() savaşan insan yay ve ok ! korkularımsa çok mu çok ! güller karalara boyandı karagül misali canımımı ister zebani ölebilirim ben her ruh hali ![]() çek bir nefes daha son cümlelere ![]() ![]() bir dur diyemedim atılan adımlara ![]() tek bir adım var doğumla aldığım ![]() örebilir örümcek ağlarını ve bölebilir kelebeğin ömrünü ![]() göremeyen kör bile çözebilir aslen asrın bu kör düğümünü Nakarat I don't feel enough for you to cry ![]() Here's a lullaby to close your eyes good bye P-Fox Yaşama duygusunu kaybeden ruhlar ağlatır belkide gökyüzünü ![]() yürüyen ayakların bir gün çıkacağı ümidiyle ![]() yaşadıklarım dökülecek geriye kalan son boş gemiye ![]() ağlarım sessiz kaldığım yarınımdan kalan bu güne Bir söz verdim ![]() ![]() ![]() emekleriyle suskun gülümseyişin tek dilini ![]() sıcaklığını hisset gün batımından telafisi olmayan bir yola koştum ![]() Kanımda dolaşan genimin son kurguları Kargaşa Son günüm bugünse herkes duysun ![]() ![]() ay tutulsun ve gün benim olsun ![]() doğan çocuklar ismimi alsın ![]() ![]() birileri bozsun bu sessizliği ![]() Kendim olmak isterim elbet ![]() ![]() aşılmamış bir yol bulmak ![]() ![]() amaçsızca öyle dolaşmak ![]() ![]() önceden gördüğüm o yerleri farklıymış gibi tanımak Ben bilebilirim ![]() ![]() ![]() ![]() ben gecebilirim ![]() ![]() ![]() kalmamış engel yetmedi dünya ![]() ![]() seninde günün bitecek elbet ![]() Nakarat I don't feel enough for you to cry ![]() Here's a lullaby to close your eyes good bye |
![]() |
![]() |
|