![]() |
Raptor - Bu Günüm Son Günümse
Raptor
Etfarımda gördüğüm herşey gelip geçen bir yalan gibi . yarın olmayabilirim tıpkı doğup batan bir güneş gibi . burdan sonrası aydınlıkmı ? kestirmek imkansız korkulara yer kalmasın artık ben doğan günüm başlayın artık ! Yarınım olmasada ben bugünümden sorumluyum . bir görevim var . dört taraf duvar . af dilemek mi kolay ? ortada göremediğim bir yar . dudaklarımdan dökülen manalar . beni anlatıyor olsa gerek emek veripte alamadığım anda kanayan kaç bin yara var ? Benim bugün son günüm olsa . arzulanan kac şeyi yaparım ? Bugün benim son günüm olsa . gözlerimi hic kaparmıyım ? Benden öncesi çoktan gitti . sonrası beklemekte ve herşey çok gec olmadan önce . herşeyi yeniden başlat bence Tura Serçeyi koyamazsın kafese . özgürlük dilenir her nefeste ! bak bi an gelir . sabırda tükenir . dünümüz dündü hep bu denir bir yanım aç dolu bir yanım tok . bak bu yol benim ama sonu yok . savaşan insan yay ve ok ! korkularımsa çok mu çok ! güller karalara boyandı karagül misali canımımı ister zebani ölebilirim ben her ruh hali . bu günümüz fani ölümse ani ! çek bir nefes daha son cümlelere . çek bir bye bakalım son mitinglere! hayatın akışı harbi arbede . kalbimin atışı hayli yavaş ! bir dur diyemedim atılan adımlara . beyaz duvarları ben karaladım! tek bir adım var doğumla aldığım . tek bir anım var göz yaşlarım örebilir örümcek ağlarını ve bölebilir kelebeğin ömrünü . göremeyen kör bile çözebilir aslen asrın bu kör düğümünü Nakarat I don't feel enough for you to cry. oh well Here's a lullaby to close your eyes good bye P-Fox Yaşama duygusunu kaybeden ruhlar ağlatır belkide gökyüzünü . yürüyen ayakların bir gün çıkacağı ümidiyle . yaşadıklarım dökülecek geriye kalan son boş gemiye . ağlarım sessiz kaldığım yarınımdan kalan bu güne Bir söz verdim . gecmiş derdim . liriklerimle yazılanlara delilim . emekleriyle suskun gülümseyişin tek dilini . sıcaklığını hisset gün batımından telafisi olmayan bir yola koştum . Kanımda dolaşan genimin son kurguları Kargaşa Son günüm bugünse herkes duysun . gülümseyin yo herkes doysun . ay tutulsun ve gün benim olsun . dört mevsim bir güne dolsun doğan çocuklar ismimi alsın . bir duvar bulsun ismini yazsın . birileri bozsun bu sessizliği . kalem tutanlar beni yazsın Kendim olmak isterim elbet . kimdir o kendinden fazla . aşılmamış bir yol bulmak . labirent bulupta icine atlamak . amaçsızca öyle dolaşmak . cıkışa varıpta baştan başlamak . önceden gördüğüm o yerleri farklıymış gibi tanımak Ben bilebilirim . ben görebilirim . ben diyebilirim . ben sevebilirim . ben gecebilirim . ben gidebilirim . ben ben derken göçebilirim . kalmamış engel yetmedi dünya . gel hadi bul yada gör beni . seninde günün bitecek elbet . gülümse ve de kapa gözlerini Nakarat I don't feel enough for you to cry. oh well Here's a lullaby to close your eyes good bye |