![]() |
Sözleri Süper.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sözleri Süper..Çiçekler açsın seninle güzelim ![]() ![]() sen güLki güLsün bu gözLerim ![]() ![]() Yanındayken biLe seni özLerim ![]() ![]() çıLgınım ![]() ![]() ![]() ![]() SözLerim Yetmez Güzelden Ötesin ![]() ![]() Çözemedim haLa söyLe sen Nesin? meLek mi? İn mi? Cin mi? Perimisin? Tanıdıgım En güzeL insan Sensin ![]() ![]() Allahıma Bin Şükür benimsin Yar benim ![]() ![]() bide Karım (Kocam) oLsan Daha Ne İsterim ![]() ![]() Geceleri Uyurken Sabah Uyanırken ![]() ![]() GözLerine baksam Daha Ne İsterim? Seni Seni Seni Seni Cok Seviyorumm ![]() ![]() Seni Seni deLi gibi deLi gibi Seviyorum ![]() ![]() dinLe beni kaLpten Diyorum ![]() ![]() Seni Cok Seviyorum ![]() ![]() bebeğimm güzeL KokuLumm ![]() ![]() Herseyim Hayat yoLum ![]() ![]() Sen Varken Hep mutLuyum ![]() ![]() SenLeyken Huzur doLuyum ![]() ![]() ![]() Geri sayım başLadı Artık Bende ![]() ![]() Ne kadar Sürecek Acaba Kac Sene? Cicegimiz Solmadan ![]() ![]() ![]() ![]() Gelecegim aLmaya Ben aRkama Bakmadan ![]() ![]() Seninle Göz göze Bakarak Yaşamadan ![]() ![]() Seninle El Ele Mutluluga Koşamadan ![]() ![]() Ve de Senden bi Çocuğum Olmadan ![]() ![]() Gözüm acık öLürüm rahat oLamam İnan ![]() ![]() Mesafeler Bitecek Yakında bebeğim ![]() ![]() Nefesimi Nefesine Katacağım Çicegim ![]() ![]() İyi Kötü Günde Seninleyim Güzelim ![]() ![]() Mezarda bile ben Yine seni isterim ![]() ![]() Çağrı - Sen benim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|