![]() |
Sözleri Süper..
Çiçekler açsın seninle güzelim..
sen güLki güLsün bu gözLerim.. Yanındayken biLe seni özLerim.. çıLgınım.. ben Sana Hasretim.. SözLerim Yetmez Güzelden Ötesin.. Çözemedim haLa söyLe sen Nesin? meLek mi? İn mi? Cin mi? Perimisin? Tanıdıgım En güzeL insan Sensin.. Allahıma Bin Şükür benimsin Yar benim.. bide Karım (Kocam) oLsan Daha Ne İsterim.. Geceleri Uyurken Sabah Uyanırken.. GözLerine baksam Daha Ne İsterim? Seni Seni Seni Seni Cok Seviyorumm.. Seni Seni deLi gibi deLi gibi Seviyorum.. dinLe beni kaLpten Diyorum.. Seni Cok Seviyorum.. bebeğimm güzeL KokuLumm.. Herseyim Hayat yoLum.. Sen Varken Hep mutLuyum.. SenLeyken Huzur doLuyum... Geri sayım başLadı Artık Bende.. Ne kadar Sürecek Acaba Kac Sene? Cicegimiz Solmadan.. Güneşimiz Batmadan.. Gelecegim aLmaya Ben aRkama Bakmadan.. Seninle Göz göze Bakarak Yaşamadan.. Seninle El Ele Mutluluga Koşamadan.. Ve de Senden bi Çocuğum Olmadan.. Gözüm acık öLürüm rahat oLamam İnan.. Mesafeler Bitecek Yakında bebeğim.. Nefesimi Nefesine Katacağım Çicegim.. İyi Kötü Günde Seninleyim Güzelim.. Mezarda bile ben Yine seni isterim.. Çağrı - Sen benim.. |