Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
cin, pilav, üsulu

Çin Üsulu Pilav

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Çin Üsulu Pilav







Malzemeler

1 adet dilimlenmiş orta boy soğan

2-3 küçük veya büyük parçalara bölünmüş patates

2 adet dilimlenmiş havuç

1 su bardağı dolusu mantar (dilimlenmemiş, tam)

Yarım kilo kemiksiz küçük parçalara ayrılmış kırmızı et (dana veya kuzu olabilir)

1 porsiyon pişirilmiş pirinç
Tarif

Derin bir tavayı ısıtın ve 2 yemek kaşığı ayçiçek / mısırözü yağı koyun

Dilimlenmiş soğanları yumuşayana kadar orta ateşte hafifçe kızartın

Eti başka bir tavada kahverengi oluncaya kadar kızartın sonra etleri soğana ekleyin

Su ekleyin ve 2 saat boyunca haşlayın

Sonra patatesleri, havucu ve mantarları ekleyip haşlamaya devam edin

Patates ve havuç yumuşadıktan sonra karıştırarak 15 dakika daha haşlayın

Pilavla karıştırarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.