Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bezelyeli, gögsu, sarmasi, tavuk

Bezelyeli Tavuk Gögsu Sarmasi

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bezelyeli Tavuk Gögsu Sarmasi



2 tavuk göğsü
1 küçük kavanoz konserve bezelye
yarım soğan
varsa taze soğan
az sıvı yağ
dere otu
tuz,kimyon,karabiber
yağlı kağıt



tavuk göğüslerini uzunlamasına, olabildiğince ince kesin kağıt gibi olacak
diğer malzemeler ve sıvı yağ ile hazırladığınız içi ortasına koyup rulo şeklinde sarın ruloları da yağlı kağıta sarın boırcama dizin 180 derece ayarlı fırında pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.