![]() |
Kaneloni Krep |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaneloni Krep![]() 4 kişilik Hazırlama süresi: 1 saat 15 dakika Pişirme süresi: 25 dakika Krep için Malzemeleri : 115 gram un 1 fiske tuz Yarım çay kaşığı taze çekilmiş karabiber 2 adet yumurta (hafif çırpılmış) 285 mi süt 2 yemek kaşığı ayçiçeği yağı (kızartmak için) İç harcı için Malzemeleri: 60 g tereyağı 340 g mantar (silinmiş, dilimlenmiş) 340 g dolma kabağı (ayıklanmış, irirendelenmiş) 45 g dolma fıstığı 6 adet yağ içinde konserve edilmiş kuru domates (doğranmış) 30 g parmesan ya da eski kaşar peyniri (rendelenmiş) 1 çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı taze çekilmiş karabiber Sos için Malzemeleri: 30 gram tereyağı 30 g un 425 ml süt 1 çay kaşığı yerfıstığı (ince kıyılmış) 1 fiske tuz 1 fiske taze çekilmiş karabiber 60 g parmesan ya da eski kaşar peyniri (rendelenmiş) Süslemek için: 2 yemek kaşığı ince doğranmış taze frenksoğanı ya da taze soğanın yeşil yaprakları Kaneloni Krep Yapılışı :1- Unu, tuz ve az karabiberle bir kâseye eleyip ortasına bir çukur açın ![]() ![]() ![]() ![]() 2 Bu arada kaneloninin iç harcını hazırlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bir kenara alın ![]() 3 Fırını 200 dereceye ayarlayıp ön ısıtma yapın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|