![]() |
Bulgur Pilavı Zeytinyağlı Mantarlı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bulgur Pilavı Zeytinyağlı MantarlıMalzeme:Malzeme listesi 3 su bardağı pilavlık bulgur 4 su bardağı ılık et ya da tavuk suyu, 1 çay bardağı zeytinyağı 2 adet orta boy kuru soğan 250-300 gr kültür mantarı 2 çay kaşığı tuz, karabiber 2 demet dereotu 6 kişilik Hazırlama süresi: 10 dakika Pişirme süresi: 25 dakika Hazırlama: Kültür mantarlarını ayıklayıp yıkayıp derin bir tencerede 1 çay kaşığı tuz ekliyerek suyunu çekinceye kadar haşlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|