![]() |
Ekşili Arap Dolması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ekşili Arap DolmasıMalzemeler: Yarım Kg ![]() 4 Patlıcan Yarım Kg ![]() İç Harcı İçin: Yarım Kg ![]() 2 Su B ![]() 2 Domates 4 Yeşil Biber 1 Soğan 1 Tutam Maydanoz 2 Çorba K ![]() 1 Çorba K ![]() 1 Çorba K ![]() Sumak Sıvıyağ Tuz Su Hazırlanışı: Asma yapraklarını haşlıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Domates, biber, maydanoz ve soğanı ince bir şekilde doğruyoruz ![]() ![]() Asma yaprağının ortasına iç harçtan koyup sarıyoruz ![]() ![]() ![]() Üzerine başına gelecek kadar sıcak su döküp tuz ekliyoruz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|