Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
hellim, izgara, pesto, soslu

Pesto Soslu Izgara Hellim

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pesto Soslu Izgara Hellim





  • 8 dilim hellim peyniri
  • 1 domates
  • 10~12 dal fesleğen
  • 1 diş sarımsak
  • 1 kahve fincanı dolmalık fıstık
  • 1 çorba kaşığı zeytinyağı
Süslemek için
  • Taze fesleğen yaprakları

Fesleğen sos için, fesleğen yapraklarını temizleyip mutfak robotuna alın Sarımsak, zeytinyağı ve dolmalık fıstıkları ilave edip 3-4 dakika ezin
Domatesi yıkayıp kabuklarını soymadan dilimleyin Hellim peynirlerini ve domates dilimlerini ızgarada kızartın Servis tabağına alıp üzerine pesto sosu sürün Taze fesleğen yaprakları ile süsleyip sıcak veya ılık servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.