Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
pazı, sosu

Pazı Sosu

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pazı Sosu



Pazı Sosu (Fransa)

Pazı Sosu (Fransa)

2 yaprak pazı

1 çay bardağı et suyu

1 su bardağı krema

1 küçük soğan

1 çorba kaşığı tereyağı

Tuz karabiber

Tavaya tereyağı konur eriyince ince kıyılmış soğan eklenir pembeleştirilir İri kıyılmış pazı atılır gevşeyene dek pişirilir Üzerine et suyu katılır tuz ve karabiber serpilir bir taşım kaynatılır Ateşten almadan hemen önce krema eklenir karıştırılır Robottan geçirilir Balık yemeklerinin yanında servise sunulur

afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.