ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Pazı Sosu (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=1062437)

Prof. Dr. Sinsi 11-29-2012 09:51 AM

Pazı Sosu
 
Pazı Sosu (Fransa)

Pazı Sosu (Fransa)

2 yaprak pazı

1 çay bardağı et suyu

1 su bardağı krema

1 küçük soğan

1 çorba kaşığı tereyağı

Tuz karabiber

Tavaya tereyağı konur eriyince ince kıyılmış soğan eklenir pembeleştirilir. İri kıyılmış pazı atılır gevşeyene dek pişirilir. Üzerine et suyu katılır tuz ve karabiber serpilir bir taşım kaynatılır. Ateşten almadan hemen önce krema eklenir karıştırılır. Robottan geçirilir. Balık yemeklerinin yanında servise sunulur.

afiyet olsun.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.