|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| 2012, albümler, albümü, ankaralılar, çıkan, çılgın, günümüze, osmanlıdan, yeni |
Çılgın Ankaralılar - Osmanlıdan Günümüze 2012 Albümü - Yeni Çıkan 2012 Albümler |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çılgın Ankaralılar - Osmanlıdan Günümüze 2012 Albümü - Yeni Çıkan 2012 AlbümlerÇılgın Ankaralılar - Osmanlıdan Günümüze 2 CD CD1 1 Ankaranın Bağları - Ankaralı Turgut2 Polatlıya Gidelim & Nağme Gelin - Güdüllü Ergün3 Son Gecem - Hüseyin Kağıt4 Ben Sarhoşsam Kimene - Kadir Elbeği5 Makina - Ankaralı Turgut6 Karpuz Kestim & Meşelidir Meşeli - Savaş Göçer7 Genç Osman - Eryamanlı Ferhat8 Ankara Limanı - Zekal Özalp9 Dombili - Kalecikli Hamza10 Bemni Çoban Ettiler & Hacelim - Zeynel Doğan11 Tonyadan Gel - Ayaşi Serhat12 Deli Deli - Metin Çelik13 Nedir Benim Çektiğim - Onur Yalçın14 Emmoğlu - Tolga Güneş15 Garip - Hüseyin Demirbilek16 Hüriyem - Ayaşlı Emre17 PotporiCD2 1 Zekiyem - Özkan Sarı2 Bu Fasülye - Seçkin Çiçek3 Nane Şekerim - Mehmet Demirtaş4 Bir Elmanın Yarısı - Kadir Elbeği5 Deli Olurum - Alemci Murat6 Pınar Senin - Umut Çakır7 Yunanistan Kızları - Türkobalı Ali8 Kötüler - Gökhan Göçer9 Tosun - Erdal Dinç10 Kara Çalı - Murat Bal11 Vay Türkmenim - Çubuklu Cem12 Çamlıderedir Köyümüz - Çamlıdereli Hasan13 Çiçekler İçinde - Ankaralı Galip14 Ankara'ya Kar Yağdı - Gökşen Efe15 Kalaylasam Kazanı & Aslansın Yarim - Bizim Murat16 Aman Neslihanım - Mustafa Er17 Potpori![]() |
|
|
|