![]() |
Çılgın Ankaralılar - Osmanlıdan Günümüze 2012 Albümü - Yeni Çıkan 2012 Albümler
Çılgın Ankaralılar - Osmanlıdan Günümüze 2 CD
CD1 1. Ankaranın Bağları - Ankaralı Turgut 2. Polatlıya Gidelim & Nağme Gelin - Güdüllü Ergün 3. Son Gecem - Hüseyin Kağıt 4. Ben Sarhoşsam Kimene - Kadir Elbeği 5. Makina - Ankaralı Turgut 6. Karpuz Kestim & Meşelidir Meşeli - Savaş Göçer 7. Genç Osman - Eryamanlı Ferhat 8. Ankara Limanı - Zekal Özalp 9. Dombili - Kalecikli Hamza 10. Bemni Çoban Ettiler & Hacelim - Zeynel Doğan 11. Tonyadan Gel - Ayaşi Serhat 12. Deli Deli - Metin Çelik 13. Nedir Benim Çektiğim - Onur Yalçın 14. Emmoğlu - Tolga Güneş 15. Garip - Hüseyin Demirbilek 16. Hüriyem - Ayaşlı Emre 17. Potpori CD2 1. Zekiyem - Özkan Sarı 2. Bu Fasülye - Seçkin Çiçek 3. Nane Şekerim - Mehmet Demirtaş 4. Bir Elmanın Yarısı - Kadir Elbeği 5. Deli Olurum - Alemci Murat 6. Pınar Senin - Umut Çakır 7. Yunanistan Kızları - Türkobalı Ali 8. Kötüler - Gökhan Göçer 9. Tosun - Erdal Dinç 10. Kara Çalı - Murat Bal 11. Vay Türkmenim - Çubuklu Cem 12. Çamlıderedir Köyümüz - Çamlıdereli Hasan 13. Çiçekler İçinde - Ankaralı Galip 14. Ankara'ya Kar Yağdı - Gökşen Efe 15. Kalaylasam Kazanı & Aslansın Yarim - Bizim Murat 16. Aman Neslihanım - Mustafa Er 17. Potpori http://frmsinsi.net/images/frmsinsim...sinsi.net_.jpg |