Arapça - Türkçe Sözlük 1.0 |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Arapça - Türkçe Sözlük 1.0Arapça - Türkçe Sözlük Tanıtım: ÜReticiden : Arapça-Türkçe sözlük ile karşınızdayız Eser, yeni başlayanlara hitap eden, bir kelime bir anlam felsefesine sahip bir ürün Kolayca bilgisayarınıza kurup açabilir ve kelimelerin karşılığına hızlı bir biçimde erişebilirsiniz![]() Not: Her türlü destek için üretici sitesinden yardım alabilirsiniz ![]() JAVA NASIL ÇALIŞTIRILIR ? Uygulama dosyası dist klasörü içinde jar uzantısı ile geliyor Ayarlar tamamsa bu dosyaya çift tıklayarak programı çalıştırabilirsiniz Diğer bir yol da komut satırında dist klasörüne gelerek "java -jar dosyaismi jar" komutunu vermektir Burada dosya ismi yerine dosyanın gerçek adını yazmalısınız![]() Bir diğer yol da jar dosyasına sağ tıklayarak c:programFilesjavajre1 5 xinjavaw (JAVA MAKİNESİ) programı ile birlikte açmaktır![]() KISITLAMALAR : Demo sürümü yaklaşık 2700 kelime içeriyor Sürüm : 1 0 Boyut : 724 Kb Kullanım İzni : Özellik Kısıtlamalı (Demo) Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows 2000/2003/XP Üretici Firma : Murat iNAN Arapça - Türkçe Sözlük 1 0
|
|
|
|